U kunt nooit zomaar de Ecolife aloë Gel bij reflux gebruiken. Helaas heeft u niet geantwoord op onze email n.a.v. uw review. Ecolife aloë gel om in te nemen is zeer krachtig en bij reflux is extra voorzichtigheid geboden. Van aloë is het bekend dat het klachten in het begin kan verergeren. In de mail aan u heb ik u uitgelegd wat te doen.
Dank u wel!
Paarden reageren vaak zeer goed op onze aloë. Dank u wel!
Dank u wel voor deze mooie reactie! Mvg. Team Ecolife
Klopt. De E.U. wetgeving mbt tot HAD's is in 2022 aangepast. Hierdoor kunnen we niet meer zulke grote pulpstukken in de aloë laten zitten. Het is fijner gemalen dan voorheen. Dit maakt echter niet uit voor de stoffen in de aloë. Deze zijn en blijven hetzelfde. Zelfde plantage, zelfde maalmachine, enkel fijnere stukjes nu.
Excuses! door ziekte waren we slecht bereikbaar per telefoon. Een email sturen mag ook ( dit prefereren we eigenlijk).
Originele beoordeling
Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 22 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Ook goed voor uw dieren (hond, kat, paard enz). Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!