Goed verpakt en bezorgd bedankt

Oke

Vlugge service, gebruik hem als nachtcreme voor mijn gevoelige eczeemhuid. Werkt uitstekend.

Reactie van het bedrijf

De propolis crème kunt u inderdaad goed als nachtcrème gebruiken.

Zoals het hoort.

Bestelling online doorgegeven. Keurig na 5 dagen in huis. Alles zoals afgesproken!

Reactie van het bedrijf

U kunt inderdaad via de webshop een bepaalde afleverdatum aangeven. Dank u wel!

Heel fijn product

Fijn product , snelle levering. Dit was de 1e keer , sinds 3 jaar, dat de levering niet volledig was. Contact gehad en de dag erna was de levering volledig ! Top service

Goede informatievoorziening en heel snel verzonden!

Ik denk het beste bedrijf voor aloe vera, met echt natuurlijke producten. Mijn huid is enorm door opgekapt, daar ben ik intens blij mee!

Reactie van het bedrijf

Dank u wel! De Huidgel is een bewezen product voor de huid. 95% actieve en zuivere aloë vera.

Goed spul en redelijk zuiver

Werkt goed

Nvt

goede uitwerking van Aloe Vera

De invloed van de zon op mijn huid, was de laatste jaren, zo, dat ik 'brandplekjes' daarop kreeg. Na, het een aantal maanden te hebben gebruikt, is dat nog niet weer voorgekomen. Ik vind het fijn om in de zon te zijn/lopen/zitten soms. Dus ik ben daar heel blij mee! (daarnaast gebruik ook zekere voeding heel weinig, nl aardappels, en meel..(pasta/brood)...en neem ook stuifmeelpollen)

Maakt eczeem wat rustiger

Ik gebruik deze crème nu meer dan een week wegens eczeem op mijn hand. Deze is nu rustiger geworden. Het zou heel goed kunnen dat het nog meer verbeteren gaat na verloop van tijd. Ik smeer 3 keer per dag in.

Ben tevreden

Zie boven

Fijn product en snel in huis

Had de bestelling snel in huis. Heb ernstig psoriasis en wilde daarom de aloë vera gaan proberen. Het ruikt heerlijk en smeert fijn. Nu maar wachten op resultaat. Dat is lastig te zeggen na een paar dagen.

Voor de 2e keer besteld en alles ontvangen

Kan nog niet goed beoordelen

Ik ben pas drie dagen bezig met het 2 x dgs innemen van het drankje. Ik heb er alle vertrouwen in,daarom heb ik ook vier flessen besteld. Mijn achterbuurvrouw had het aanbevolen en zij is erg tevreden!!!

Geweldig!

Zo een goed product! Ik heb de aloe Vera gel en propollis crème gekocht beide zijn geweldig! De gel heb ik gekocht voor mijn rosacea in het gezicht, ongelofelijk maar bij de eerste keer smeren in de avond werd mijn huid al rustiger, ook zorgt de gel ervoor dat het de huid wat strakker trekt zodat fijne lijntjes in het gezicht minder worden, altijd mooi meegenomen! In de ochtend smeer ik weer de gel op mijn gezicht, het trekt snel in en ik kan verder met mijn Make up. Een kleine hoeveelheid is al voldoende. Het lijkt wel een primer! Mijn Make up blijft zo goed zitten en er komt een prachtige glow of glans op mijn gezicht. Mijn gezicht blijft de hele dag rustig. Ik ben daarom heel enthousiast. De crème gebruik ik als hand en nagelcreme, het ruikt heerlijk! Ook dit trekt snel in en blijft niet vettig. Mijn nagels worden steviger, mijn handen en nagelriemen zachter, iets wat ik zoek in een product. Voor mij zijn het twee top producten voor een mooie prijs die niet mogen ontbreken in mijn beauty routine.

Dank u wel. Daar doen we het voor! Mvg. Team Ecolife

prima prijs bij goede kwaliteit

snel bezorgd, goed verpakt. producten zijn fijn en no-nonsense, geen onzinnige toevoegingen. vooral de huidgel van aloe vera is top, trekt snel in en plakt totaal niet

Redelijk niet volgens verwachting

De aloe Vera crème besteld smeert goed uit, alleen de vanille toevoeging is niet fijn als je het gebruikt als gezichts crème het gaat door de vanille irriteren jammer Misschien hebben jullie iets zonder de vanille met gewoon alleen aloe vera

Reactie van het bedrijf

Jammer dat u niet tegen de lichte vanille (geur) kunt in uw gezicht van Aloë Propolis crème. We hebben wel de Aloë Huidgel, hier zit geen (natuurlijke) toevoeging voor de geur in.

Goede natuurlijke produkten

Zacht voor de huid en een aangename geur. Pluspunt, het is allemaal natuurlijk en verzorgend zonder chemische ingredienten. Aan te raden voor droge huid en huidproblemen.

Tevreden over het product, had alleen de vorige keer een andere versie, waarvan die een beter effect heeft op mijn lichaam. Dat is een weet voor de volgende keer. Vriendelijke groet Ellen

Reactie van het bedrijf

Ja, er zit verschil in de Aloë Gel en Juice. De Gel bevat meer pulp en grovere vezels dan de Juice. Daar moeten onze darmen meer werk voor verrichten.

Fijne producten

De zuiverste aloë gel die ik kan vinden voor een redelijke prijs. Heerlijk voor de huid. De juice gebruik ik als tonic voor m'n gezicht, 's ochtends en 's avonds

Prima gel - levering kan beter

Prima gel snel geleverd geen 5 sterren omdat je je ID moet tonen bij afhalen????? Voor een tube gel ?? 2 x naar het afhaalpunt moeten rijden, wat een onzin! Maar wel een goed product en snel verstuurd.

Reactie van het bedrijf

Klopt, wij leveren alle bestellingen uit met handtekening voor ontvangst. Zodat u en wij weten dat het correct is afgeleverd. (ps dit staat ook op de website en uw tracking vermeld). Dank u wel voor uw positieve reactie mbt de kwaliteit.

Prima ervaring. Nog niet alles gebruikt maar ken het product en dat is goed!

Kwalitatief goede producten

Ik gebruik de aloe vera gel en crème al heel lang. Goede kwaliteit en pure grondstoffen.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor het vertrouwen in onze producten al die jaren!

Het bevalt me goed ben net mee begonnen.

Weet nog niet bent net mee begonnen.

Een goed product!

Ik ben oprecht blij met dit product.

Altijd zeer vriendelijk en snelle levering!

Wij bestellen al een aantal jaren Aloë Vera juice, zeer tevreden hierover, de hele familie gebruikt het. Sinds kort gebruiken we Aloë Vera gel voor ruwe plekken, littekens, wondjes. Een fantastisch middel, werk altijd!

Over STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 23 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Ook goed voor uw dieren (hond, kat, paard enz). Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!