Filters

7

VIP Tickets beworben - Regular Tickets verkauft

Es gab ein Missverständnis. Nach Klärung nicht superglücklich aber froh noch ein Ticket bekommen zu haben. Preis meiner Meinung zu hoch.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Opgestuurd naar Spanje. Ging helemaal goed

Opgestuurd naar Spanje. Ging helemaal goed

  • Aanbevelen? Ja
9

Nog voor halve finale!

Wat een kans. Zo via een omweg gekocht. Daarna even getwijfeld, maar toch een fantastisch besluit.

  • Aanbevelen? Ja
10

Vlug, correct

Steeds een vlugge, correcte afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
8

God og fin ekspedition

God service, hurtig svar på mail og fik besked i god tid til køb af billetter til koncerten.

  • Would you recommend us? Yes
8

Prima

Netjes zoals het hoort, mag ook wel i.v.m de prijs die je betaald. Telefoon wordt netjes en snel opgenomen, wat dat aangaat kunnen andere bedrijven daar nog een voorbeeld aan nemen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige plek

Bekerfinale, een dag om nooit te vergeten ondanks het verlies van NEC

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Keurig geleverd

  • Aanbevelen? Ja
6

Goed geregeld, maar niet de beloofde plek

Ik had betaald voor twee plekken op de parterre (vak W) in de Kuip voor de knvb bekerfinale, maar toen ik de kaarten ophaalde, kreeg ik twee plekken in vak O….helemaal bovenin weggestopt vlak onder de bovenste ring. Ik heb er begrip voor dat het soms niet lukt, maar zorg dan voor een vergelijkbare plek en niet weggestopt. Erg jammer, want daar had ik niet voor betaald. Verder top geregeld en goed voor elkaar.

  • Aanbevelen? Ja
10

Was geweldig

Tickets op de dag zelf afhalen, is wat minder. Kan ook digitaal. Voor de rest niets te klagen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Toppers

Heb hier alsnog een kaart bemachtigd voor de bekerfinale tegen Nec. nadat het overal was uitverkocht. Leuk dat ze een sjaaltje hebben meegegeven!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Alles super verlopen

  • Aanbevelen? Ja
9

Good .firm to deal with over the phone

Very helpful professional service.

  • Would you recommend us? Yes
8

Buona

Onestamente, è la prima volta che acquisto voi e non sapevo se fidarmi ma ho provato lo stesso. Ora spero di ricevere il biglietto il prima possibile e se arriva consiglierei volentieri il sito ai miei amici.

  • Ci consiglieresti? Si
10

TOP!

Top service. Meerdere keren al kaarten besteld. Deze keer door een persoonlijke gebeurtenis de kaarten helaas niet af kunnen halen. Geen punt bij 4alltickets, ik kreeg mij betaalde bedrag direct terug. Zonder enige moeite. Volgende keer zeker weer.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top verlopen !

Alles correct en vlot. Extra adm. kosten voor emailtickets aanrekenen vind ik er dan weer wat over.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles correct en goed verlopen

Prima. Enkel een administratieve kost van €5 vind ik overdreven voor een e-mailservice die volledig automatisch verloopt. Meestal zijn tickets per e-mail gratis en als er fysieke tickets moeten opgestuurd worden dient er voor betaald.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld!!!

Snel, zonder problemen!!Aanrader!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede afspraak- super service!

Geweldige plek in stadion- goede service en prima communicatie

  • Aanbevelen? Ja
10

Superfijn geholpen en perfect geleverd volgens afspraak.

Op 7 april met mijn beide zoons naar Feyenoord Ajax. Heel mooie plaatsen op de Maas Tribune. Feyenoord sjaal erbij. De middag kon niet stuk. Ik beveel 4Alltickets van harte aan.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld!

Tickets lagen op de afgesproken plaats klaar! De heren waren zo vriendelijk dat mijn zoon nog een mooie sjaal heeft gekregen van Feyenoord.

  • Aanbevelen? Ja
10

Concreet, betrouwbaar en vriendelijk

Prima geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

4 kaarten Feyenoord voor een goede prijs

De kaarten konden afgehaald worden op wedstrijddag, wij kregen er ook nog 4 prachtige Feyenoord/Rotterdam sjaals bij. Al met al zeker het waard om opnieuw te bestellen.

  • Aanbevelen? Ja
8

Thanks for the help

Thanks for the help for cancel my ticket and refund money because for personal reasons I cannot atend to the concert. Good communication with the team. Thanks

  • Would you recommend us? Yes

Antwort des Geschäftsinhabers

Hi Michelle, thank you for your review. As tickets for this event are personalized, we cannot take the ticket back. Furthermore, you contacted after you received the ticket. Why didn't you contact us earlier to find a solution? We're available by phone, app or email. Hope you have a nice day. Regards, 4Alltickets.

10

Mis nog 3 kaartjes

Ik miste eerst 3 kaartjes maar dat was met 1 telefoontje gauw geregeld.

  • Aanbevelen? Ja

Company details

322 Oostzeedijk

Rotterdam 3063CC

010 - 280 75 11

[email protected]

Über 4Alltickets BV

Sinds 2007 zijn wij gevestigd in Rotterdam en richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo proberen wij u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor u favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen.

Kiyoh Bewertungen

• Jeder kann eine Bewertung abgeben, solange die Allgemeinen Geschäftsbedingungen und die Datenschutzbestimmungen eingehalten werden
• Wir führen automatisierte und manuelle Überprüfungen durch, um falsche Bewertungen so weit wie möglich zu vermeiden
• Auf eigene Initiative verfasste Bewertungen werden sofort online angezeigt und innerhalb von 72 Stunden überprüft.