Auf mein Anliegen wurde prompt reagiert, könnte nicht besser sein!
Interesse am Kunden - gute Zuverlässigkeit.
Ze zijn goed te bereiken en de ticket was sneller dan beloofd binnen! Ik vind het wel spannend of ik ook daadwerkelijk het festival op kom wat binnen een uur helemaal was uitverkocht.. Dat is natuurlijk afwachten en dat duurt nog even voordat ik het kan testen. Ik zal wel flink zenuwachtig zijn bij de deur, want naast dat het een gaaf festifal is hebben we wat bijzonders te vieren met een groep vrienden daar en dat wil ik echt niet missen! Duimen, bidden, hopen dus!! Want hoe rot zou het zijn als ik als enige weer naar huis kan? Maar ik ga er van uit dat dit gewoon een goed ticket is en ik kijk er extreem naar uit! Natuurlijk heb ik veel meer betaald dan een reguliere ticket maar daar was gewoon niet aan te komen. Ook niet via TicketSwap en met de prijzen van TicketSwap schelen ze hier maar 2 tientjes dus dat vind ik echt reuze meevallen!! Deze mensen moeten ook verdienen, ze doen ook moeite deze kaarten te regelen en je goed te woord te staat etc. Tot nu toe 4 sterren, omdat ik even wil afwachten of ik ook de deur door kom bij het festival dan zal ik de 5de ster ook zeker geven en zeker vaker bij 4alltickets tickets kopen waar regulier niet aan te komen is! En ze aanbevelen bij vrienden! Mocht het kaartje toch nep zijn dan laat ik uiteraard ook nog wel van mij horen maar ik ga er niet van uit! Ik ben goed en snel geholpen en blij dat ik toch nog een ticket heb kunnen bemachtigen! Bedankt tot zo ver 4alltickets!
Hier wird Kundenfreundlichkeit und Unterstützung noch gelebt! Immer Schnelle und Freundliche Antwort.
Snelle service en doen wat ze beloven
Kost dan wel meer, maar de tickets wel binnen paar dagen binnen. Snel geregeld!
De vraag over beschikbaarheid van tickets is naar tevredenheid beantwoord.
Original review
[18-2 16:01] Anneke Breij: _/nl/toppers-concert-kaarten.html_ *Bericht:* Zijn er tkts beschikbaar voor toppers 27 mei? [18-2 16:03] +31 6 53868833: Wat ziet u als op het evenement klikt? [18-2 16:04] Anneke Breij: Niet beschikbaar maar komen deze beschikbaar of is het uitverkocht? [18-2 16:05] +31 6 53868833: Dan zijn er dus geen tickets meer beschikbaar [18-2 16:05] Anneke Breij: Bedankt voor de vriendelijke reagite!! [18-2 16:05] Anneke Breij: Reactie [18-2 16:07] +31 6 53868833: Maar er staat toch dat er geen tickets beshcikbaar zijn, je krijgt een pop up met alle informatie en dat je een email adres kan achterlaten voor updates. Stel, je klikt dat weg. Dan kun je ook niet op ticket categorieën klikken... [18-2 16:09] Anneke Breij: Mijn vraag was dus ook of er nog stickers beschikbaar komen of dat het uitverkocht is. [18-2 16:09] +31 6 53868833: Dat weten we niet. Maar als er nog tickets komen, dan informeren we mensen per email. Daarvoor is de pop up waar je een email adres kunt invullen. [18-2 16:10] +31 6 53868833: Nee, we beantwoorden vragen. Maar sommige vragen... SOMMIGE REACTIES..... WAT EEN ONVRIENDELIJKHEID!!!!!!zeker niet aan te bevelen.
Sie Bedingungen und Planungen waren vorab aufgrund der Corona Pandemie kompliziert. Der Anbieter hat jedoch eine super Lösung gefunden und die Kommunikation war spitze und einwandfrei. Wir waren sehr zufrieden und würden jederzeit wieder bei "4All Tickets" bestellen.
Einfach super. Übersichtlich und verständlich.
Bisher gute Erfahrung gemacht.
Zum erstenmal dort Tickets bestellt, kann nur mein Lob aussprechen. Einfach super.
Ordered tickets for Disclosure (March 2022). Due to COVID, event ended up being cancelled. Response to our enquiries following cancellation was very quick (matter of a few minutes - used Whatsapp). Refund received soon after they received it. Shame we couldn't go to the event but would definitely use again.
Klar, schnell, zuverlässig
Was zo blij dat er kaartjes waren
I appreciate the communication with customer
Nachdem enttäuschender Weise im Herbst keine Tickets für Andre Rieu zu bekommen waren, klickte ich die Option "Benachrichtigung für Freiplätze" an und dachte nicht, dass ich jemals wieder etwas davon hören sollte... nun gab es nicht nur den reminder, sondern auch einen sehr freundlichen und entgegenkommenden (zunächst falsches Datum gewählt) Hotline-Service! Wirklich guter Service sieht genau so aus!
Nach der zuerst vergeblichen Suche nach Eintrittskarten zum Konzert sind wir über Ihre Seite doch noch fündig geworden. Klarer übersichtlicher Aufbau der Buchungsseite. Schnelle Bestellung und Infos über Mail. Direkte Bestätgung der Buchung und Zustellung der Online-Tickets nach Zahlung.
Die Vermittlung der Tickets hat sehr gut geklappt Der Betrag für die Sitzplätze wurde zwar meines er achtens sehr früh fast ein Jahr vorher von Ihnen abgebucht. Außerdem fragte ich damals an, ob sie uns ein Hotel empfehlen oder vermitteln könnten. Mir wurde am Telefon geantwortet dass sie Hotels nicht vermitteln würden. In der jetzigen Mail bieten Sie eine solche Vermittlung an. Ich hatte mir zwar damals direkt ein Hotel in der Nähe gesucht und auch schon gebucht für drei Nächte.
Schnell, einfach und gute Kommunikation.
Spontan haben wir uns, entschieden Karten fuer dieses Konzert zu bestellen. Dies, gestaltelte sich schwierig, da die meisten Anbieter ausverkauft waren .
Die Online-Bestellung aus dem Ausland lief einwandfrei! Ob es mit den E-Ticket dann beim Einlass später klappt, werde ich im Juli22 wissen. :-)
Hervorragend; direkter Hinweis, da nur 1 Karte für ein Rieu-Konzert bestellt wurde.
Ihr Alternativangebot zur Rechnungsbegleichung hat mir sehr geholfen. Danke
Snelle service, duidelijke instructies
op zoek naar kaarten, even gechat, simpel en goed geregeld Ga zo door!
322 Oostzeedijk
Rotterdam 3063CC