Prettig, snel, betrouwbaar

Vragen worden snel opgevolgd, duidelijke antwoorden en vriendelijk.

goed geregeld

Goed geregeld

Goed af gehandeld

Geweldige avond dankzij 4Allticktes BV

Dankzij 4Alltickets BV geweldige avond gehad omdat zij voor tickets hebben gezorgd die heel moeilijk verkrijgbaar waren. Goede service ook want voor alle vragen staan zij direct klaar en je krijgt snel antwoord op alle vragen (ook via Whatsapp).

Kost meer maar de kaarten zijn echt als je ergens heen wil dat uitverkocht is is de keus aan jezelf om meer te betalen of niet te gaan

Tickets waren snel binnen!

Gezellige avond gehad

Ondanks dat alles is mis gegaan hebben wij een hele leuke avond gehad nog heel erg bedankt voor het oplossen van de problemen Met vriendelijke groet Leona luijendijk

Sehr einfache Abwicklung.

Toll. Sehr einfach und schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vero good

More fast

Goed geregeld

Het contact met 4alltickets verliep soepel en gemakkelijk. Alles was goed geregeld.

Hele goede ervaring, tickets in goede orde ontvangen. Nog contact gehad Ivm onduidelijkheden maar ook hierbij ben ik keurig te woord gestaan en is alles nagekomen volgens afspraak.

Echt heel top vriendelijke mensen

Ze hebben me super geholpen met het vinden van tickets voor de toppers , Lieve en eerlijke mensen .

Super goed

Heb de kaartjes besteld en alles verliep perfect!!

eerste experience

Ik heb mijn ticketjes en het is perfekt.

Soepele communicatie

VIP tickets voor de Toppers gekocht. Communicatie soepel , professioneel en levering zonder problemen.

Goed opgelost

Ik had verkeerde tickets besteld. Dit is heel netjes opgelost en ben verplaatst naar een ander vak.

Geen feedback

Heb geen feedback gekregen dat het concert in april was geannuleerd! Heb zelf mail met de vraag “ waar zijn de tickets ?” moeten sturen om dit te horen ! . Kreeg antwoord u moet niets doen voor het concert is verplaatst naar november! Maar wederom moest ik vragen waar blijven de tickets? Lijkt me een kleine stap om uw klanten te informeren en tickets te bezorgen zonder dat ze der zelf om moeten vragen !

Uitstekende kaarten voor Feyenoord

Beter dan ik had verwacht!

Uitstekende service

Ik had kaarten gekocht, maar dit bleken onjuiste kaarten te zijn. Het betrof een ‘sta-vak’ en dat gaat niet met jonge kinderen. Dit is keurig opgelost door 4Alltickets. Ik heb uiteindelijk mooie kaarten ontvangen voor een ‘zit-vak’. Netjes opgelost en prettige communicatie!

The ticket that I was looking for in less than 5 minutes

I couldn´t found tickets for the event nowhere. Looking in google, I found this page. Everything was very easy. No problems

Alles is prima geregeld.

Bestellen ging vlot en goed. Snelle bevestiging. Ook op vragen via de mail werd snel en duidelijk geantwoord. Wat ik wel miste, was de informatie dat kaartjes pas ongeveer een week van tevoren worden geleverd. En er staat bij de bestelling dat de kaartjes naast elkaar zijn, maar kaartjes voor de parterre zijn vrije stoelkeuze. Dat wist ik niet en betekent dat we wat eerder weg moeten om stoeltjes naast elkaar te bemachtigen.

Fantastische ervaring bij Dortmund, mooie zitplaatsen

Een mooie ervaring bij de wedstrijd Dortmund-Manchester City. Goede zitplaatsen, dichtbij het veld en de Gelbe Wand!

Betrouwbaar adres voor als ik via de reguliere weg geen kaarten heb gescoord

Altijd snel en perfect geregeld!

Snelle afhandeling

Ga hier vaker gebruik van maken

Oostzeedijk 322

3063CC Rotterdam

010 - 280 75 11

Over 4Alltickets BV

Sinds 2007 zijn wij gevestigd in Rotterdam en richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo proberen wij u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor u favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen.