geweldig

Ik heb alles ontvangen wat ik had besteld, mooi verpakt, Ben zeer tevreden en ik zal zeker nog eens bij u bestellen.

Snel en netjes geleverd.

Mijn eigen patroon van Persian Tiles was is kwijt. Bij De Wolkast kon ik het gewoon bestellen. Erg fijn.

Snelle levering en mooi verpakt Dankuwel

Zeer mooie wol en goede service en kwaliteit dankuwel

Bezorging was heel snel en info ook

Fijn, zo een klein pakje vacuüm verpakt

Prima geregeld altijd.

Mooi gevonden dat vacuüm pakket voor in de brievenbus. -:)

Supersnelle levering

Heel goed assortiment, goede prijzen en bijzonder snelle levering

perfecte ervaring

De wolkast heeft hele goede foto's die heel accuraat de kleur van de wol weergeven. En bestellen is makkelijk, pakketje is snel in huis.

Precies wat ik zocht!

Een overzichtelijke, handige website. Veel keuze, super! Ik vond exact wat ik zocht, de bestelling ging vlot, ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, de levering was heel snel en de verpakking was goed. Ik zal er op termijn zeker graag opnieuw bestellen!

Mijn favoriete wolwinkel!

Al vele malen hier besteld. Snelle levering en altijd compleet. Nooit problemen gehad.

Snelle en perfecte levering

Snelle service en mooie producten

Fijn garen, veel keuze en snelle service.

Prima website

Wat een fijne - voor mij online winkel. Voldoende keuze en wat een vlotte bezorging. Verrassend is ook de persoonlijke noot die er in zit

Mooie collectie garen en vreselijk aardig personeel

Vlotte bezorging, mooi garen om mee te werken. Nu

Vlotte bezorging, echt mooi garen fijn om mee te werken

Snelle levering, duidelijke site

Snelle levering, prima communicatie!

Geweldige winkel

Snelle bezorging en goede aanbiedingen

Grote keus, goede service

Grote keuze op de website en een leuke winkel. Snelle en correcte levering.

Super !!

Helemaal naar mijn verwachting. :-))

Goede wol voor goede prijs

Snelle, nette levering. Sinds mei persoonlijk briefje er bij. Leuk

Snelle levering, goede producten en prijs

De Wolkast heeft een uitgebreid aanbod in borduurbenodigdheden en voor een goede prijs. Pakketje werd ook snel geleverd. Tevreden klant hier!

Zorgvuldig verpakt, goede communicatie, erg tevreden!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...