Prima ervaring

goede service en snelle levering

Snelle levering en dan ook nog een vriendelijk briefje erbij

Alle medewerking bij mijn eigen bestel fout

Bestellen ging makkelijk

Prettige shop om te bestellen.

Ik vond de succes en veel plezier wensing met de hand geschreven heel leuk. Verder hele leuke spullen en goede kwaliteit. Levering is ook prima. Ik zeg wil je er iets bestellen,moet je het zeker doen

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd! Kwaliteit naar waarde en de laagste verzendkosten.

Al de volgende dag bezorgd met een persoonlijk kaartje erbij!

Goed en snel geleverd

Vooral het persoonlijke bericht werd zeer gewaardeerd. Snel en accuraat geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn patroon zat er niet bij maar is meteen na mijn tekefoontje gemaild.

Goede services

Goede service en keurig verpakt en erg vriendelijk en behulpzaam

Gewoon oké

Hele snelle levering, grote sortering aan (haak)garen, fijne webshop.

Super !

Webwinkel met heel veel merken garen, snelle verzending, lage verzendkosten, brievenbuspakket. Aanrader!!

Heb patroon verteld en direct ontvangen toppie

geweldig

Hele snelle en goede bezorging.Ga zeker vaker een bestelling doen . Vriendelijke groetjes Geartsje .

Uitstekende service

Patroon besteld en per omgaande al in huis. Met een zeer vriendelijke groet (notitie) op de nota.

mooie materialen die snel en netjes geleverd worden

ik heb 2 pakketen voor woondekens besteld. Dit werd snel en netjes geleverd. Bij vragen kreeg ik snel contact en werd vriendelijk geholpen. Wanneer ik nog een deken wil haken, kom ik zeker terug bij de Wolkast !

Top levering van perfecte producteb

Netjes en snel verzonden!

Snelle levering en super verpakt.

X

Gewoon super

Snelle reactie, snelle levering. En; zo leuk, een succes-wens op de bijgaande bon. Erg leuk!

Helemaal top!

De wol en de kleur die ik graag wilde, was nergens anders te bestellen dan bij de Wolkast. Binnen een paar dagen had ik de wol in huis, keurig verpakt. Zelfs met een vriendelijk persoonlijk briefje. Zeker aan te bevelen!

Als eerste viel mij op dat ‘de Wolkast’ een mooie, duidelijke en rustige webshop heeft. Een grote keus aan wol en patronen. Ze hebben goede merken en een leuke sale-pagina. De bestelling was gemakkelijk en de bezorging was snel en netjes. Al met al een fijne winkelervaring :)

Persoonlijk

Snelle levering, pakketje kan meestal door de brievenbus. Altijd een handgeschreven kaartje erbij.

Snelle service en een duidelijke site

Wollaston komt na wat ze beloven.

goed verzorgd en snel geleverd

bestelling snel klaar gemaakt en volgende dag ook al bezorgd.

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...