De breinaalden van knitpro nova breien lekker. De draden lopen soepel over in de pen. Alvast 1 item, met plezier, ermee gebreid..

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede service, betrouwbaar en snelle levering… met een extra bedankt woordje

Precies wat ik nodig had en supersnel in huis!

Had net een bol garen te weinig voor mijn project. Snel online gevonden, aan het eind van de middag besteld en de volgende ochtend al op de deurmat! Super service!

Zeer goede kwaliteit

Prima levering aan huis en zeer vlot.

Snelle levering.

Altijd fijn kopen bij wolkast. Netjes ingepakt en snel geleverd.

Tevreden

Tevreden over de snelle service

Snelle levertijd

Besteld en binnen twee dagen in huis

Correcte levering

Veel keuze

Super snelle service

Je bestelt en de volgende dag meestal in huis. Super!

Snelle en nette levering vd bestelde wol

overzichtelijke en ruim voldoende aanbod van wol op de website. snelle levering en goed verpakt.

Vlotte levering Netjes verpakt Mooi garen

Heel fijn!

De wolkast houdt zich aan de afspraak, vandaag besteld is ook vandaag verzonden. Een hele groot doos met 62bollen garen is perfect afgeleverd. En ja, die kleine persoonlijke boodschap maakt het net even compleet.

Tevreden

Goede, verzorgde en snelle levering. Bij een vraag, snelle reactie

Super ,snel geregeld.

Heb een pakket besteld. Ging heel makkelijk. En snel geleverd.

Top! Mooie producten en zeer behulpzaam

Ontzettend vriendelijke mensen die graag met je meedenken. Groot assortiment en snel verzonden. Echt een fijn klantvriendelijk bedrijf!

bestelling snel en correct geeverd

Na mijn bestelling werd ik netjes geïnformeerd over de verwachte bezorgdatum. Keurig geleverd, netjes verpakt. Ik ga hier voortaan mijn breispulletjes bestellen.

Verzending is supersnel, bij vragen wordt er contact opgenomen. In de winkel worden goede adviezen gegeven en is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ontzettend jammer dat de winkel weggaat.

Hele fijne webshop.

Mijn bestelling snel en netjes binnen. Leuke tekst op de pakbon. Ik ben blije klant, een van de mijn favoriete webshop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke (haak) groeten Ayla

Zó snel en zó goed!

Helemaal blij met jullie geweldige snelle service. En dan ook nog een persoonlijk berichtje erbij, dat maakt het helemaal af. En uiteraard blij met de goede kwaliteit van de garens.

Snel en correct. Mooie keuzes aan wol/garen….

Snel en correct. Mooie keuzes aan wol/garen….

Goede kwaliteit en service

Wat ik tot nu toe heb gekocht is alleen maar goed. Snelle levering en hele goede kwaliteit voor een hele goede prijs.

perfecte service

Ik heb al twee keer bij Wollast besteld en ik ga zeker vaker bestellen. Ze hebben een ruime keuze en de bezorging is erg snel. Ik ben ook dol op hun handgeschreven briefjes :)

Snelle goede service

Fijn bedrijf

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...