Altijd snelle en keurig verpakte levering.

Keurige levering, duidelijk met zorg gedaan. Geeft een goed gevoel.

Groot assortiment en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden als klant.

Snelle levering ondanks er een product niet meer was. Keuring in overleg geld retour ontvangen. Top!

Helemaal goed!

Supersnel verzonden en goede kwaliteit!

Uitgebreid aanbod, vlotte levering!

Heel tevreden!

snelle bezorging en prima wol

Prachtige wol

Hele mooie felle kleur wol die overeenkomt met de foto’s. Ik ben er heel blij mee!

Snelle levering. Alles was keurig verpakt en compleet.

Persoonlijk en snel

De bestelling was nog de volgende dag binnen + handgeschreven kaartje. Superfijne en complete winkel voor handwerk liefhebbers ❤️

Hele goede service . Heel vriendelijk behulpzaam .

Excellent

Elke bestelling is correct en liefdevol verpakt met steeds een persoonlijke briefje erbij en snel geleverd. Maar ook, en misschien nog belangrijker, is het contact super. Zo kwam ik al hakend snel tot de vaststelling dat ik echt wel te weinig besteld had. Mailtje gestuurd met de vraag of de wol in hetzelfde kleurbad nog voorradig was. Binnen het uur had ik een vriendelijk antwoord: ze hadden het al nagekeken en alvast voor mij opzij gezet. Even mijn bestelling bevestigd en de volgende dag reeds geleverd.

Super snelle service ! Bedankt

zeer snelle bezorging en de efficiente verpakking.

Zeer tevreden helemaal top

Prima online winkel.

Goede service en snel antwoord bij problemen.

Super snelle service en alles op voorraad, zo fijn.

Super snelle service en alles op voorraad, zo fijn.

Snelle levering en zeer vriendelijke persoonlijke benadering

Na mailcontact kon ik nog een kleine wijziging doorgeven voor mijn bestelling. Alles netjes geleverd. Zal zeker een volgende keer hier weer iets bestellen.

Duidelijke webshop en snelle service

Prima kwaliteit

De garens die ik koop zijn van een prima kwaliteit en worden supersnel geleverd.

Prachtig garen.. keurig verpakt

En vlot verzonden

Betrokken

Het pakje kwam zo'n 3 weken later door storing bij DHL, maar jullie hebben alles op alles gezet om het in goede banen te leiden.

Echt míjn winkel.

Als ik weer eens een (haak)project wil starten, ga ik als eerste naar de website van De Wolkast. Groot assortiment, maar vooral omdat geen moeite te veel is! Met raad en daad wordt meegedacht en geadviseerd. Online! Natuurlijk ga ik liever fysiek naar Borne, maar joh, meestal heb ik de volgende dag al m'n wolletjes. Dankjewel Wolkast-mensen! Heel blij met jullie.

Altijd goed

Kleine bestelling laten ophalen. Was natuurlijk weer prima geregeld

Alles goed geregeld.

Heel vlotte levering

Corŕecte behandeling van de bestelling en vlotte levering.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...