Goed en betrouwbaar

Snelle levering, netjes ingepakt. Gewoon perfect.

Fijne winkel met groot assortiment

De Wolwinkel heeft veel wol en ook veel keuze uit patronen. Ik heb er nu een paar keer wol besteld om dekens te haken en de bestelling komt heel snel aan.

Prima levering. Snel en adequaat

Prima levering en adequaat!

I love this shop :)

I have a small business and I work a lot with Stylecraft acrylic yarn and everytime I order it arrives next day. There's always many beautiful colors to choose from of any yarn really. When I go into the shop the staff is very helpful and kind. I also started to use a yarn recommended by a staff member that is amazing to make handbags and summer hats, and makes my clients very happy too (if you're interested this yarn is called Katia New Ekos). There's several different yarns and accessories available and when something isn't available at that moment I can request it and it arrives very fast. A side story: when I first started my business I talked to a member of the staff about the direction of my business (what products to focus on) and she helped me a lot, I'll never forget it :)

Prima! Snelle verzending

Snelle verzending

Prima!!

Snelle bezorging!!

Tijdige bestelling van goede kwaliteit.

Bestelling verliep vlot, grote keuze in de webwinkel, zeer overzichtelijk.

Snel en netjes!

altijd netjes en snel

Snel en héél behulpzaam

Ik bestelde online maar had nog twijfels over kleur en soort garen, ik ben telefonisch echt heel goed en geduldig geholpen, echt fantastisch!!

Bestelling snel geleverd

Bestelling was snel geleverd en er zat nog een leuke handgeschreven briefje in.

Snel en duidelijk. Nieuwsbrief altijd positief

altijd vlot en prima levering

prima service

Hele vriendelijke en behulpzame mensen en correcte prijzen! Ik bestel hier veel liever dan op grotere websites.

Hele fijne klantenservice en altijd mooie pakketten!

Hele fijne klantenservice en altijd prachtige haakpakketten om uit te kiezen:) Ook nog op tijd verstuurd, kom hier zeker terug!

Het mooie garen werd snel bezorgd, met een lief briefje erbij! Het zijn net die kleine dingen waar je warm van wordt! Super bedankt!!

Erg tevreden met snelle service

Ik heb een aantal bolletjes wil besteld en die waren snel en keurig bezorgd in huis. Bij het open maken was het persoonlijke bericht op de bestelbon geschreven erg leuk om te lezen. De tas die ik besteld heb bevalt erg goed. Kortom, ik bestel zeker nog eens een keer

goed en jullie reageren snel

Ruime keuze op overzichtelijke site, snelle levering en altijd een leuk handgeschreven berichtje erbij. Complimenten!

Great

Super quick delivery, good quality products and well priced.

Snelle levering.

Alles op voorraad en super snel geleverd

Helemaal top. Alles wat ik wilde was op voorraad, en binnen 24 uur had ik het garen al in mijn handen! Super service!

Prettige en betaalbare wolwebshop

Na een zoektocht op het web bij de Wolkast uitgekomen voor mijn Stylecraft Special DK. Bijna altijd alle kleuren op voorraad. Bestellingen worden snel geleverd tegen schappelijke verzendkosten met een persoonlijke boodschap.

Heel prettig en klantvriendelijk

Als je ergens mee zit kun je altijd bellen en krijg je deskundig en duidelijk advies

Enorme variatie in wol en garen, vriendelijk en snel geholpen

Tot hiertoe zeer positief en behulpzaam als ik mail

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...