super!

bestelling direct uitgevoerd en verzonden. Goed verzorgd pakket, een kaartje met een persoonlijk woord er aan toegevoegd en last but not least..scherp geprijsd!

Makkelijke site, prima service!

Fijne service en snel geleverd.

Prima!!

Snelle en correcte service

goede service

Er was te weinig voorraad van 1 kleur, maar dat hebben ze netjes gecommuniceerd en ook snel mijn geld terug gestort.

Gedee service en snelle reactie

Snel en verzorgd

Snelle levering. Er werd gezegt dat de bestelling zaterdag bezorgt zou worden, maar had het een dag eerder dus de volgende dag al in huis. Ook leuk de persoonlijke boodschap op de bon

Super snelle levering

Prima geleverd

Levering duurde een dagje langer dan gepland (pakket bleef lang op 'aangemeld maar niet ontvangen' staan) maar was het wachten waard. Alles goed georganiseerd, vriendelijk berichtje erbij en ik kan weer even vooruit met mijn haakwerk.

Goede service bij vragen,be-antwoorden de mail enz. Top

Geweldig!

Zo lief het kaartje erbij!

Snelle levering met persoonlijke noot

Sympathieke webshop, alleen een beetje jammer van de digitale toerenteller die ik (onder andere) besteld had. De cijfers zijn niet of nauwelijks af te lezen, ik denk dat de batterij bijna leeg is, en dat deze dus al lang in de voorraad lag... en het is best lastig om aan dit type knoopcel batterij te komen. Verder geen klachten.

Slechts één woord: UITSTEKEND

Zowel mijn schoonzus als ik zijn heel tevreden. Goede, eerlijke communicatie. Deze winkel behandelt hun klanten alsof ze er in levende lijve zouden staan.

Een doos met geluk

Dank voor het persoonlijke kaartje in de doos.

mooie collectie garen, fijn dat jezelf de ruimte krijgt om zelf je mooie combinaties te vinden

Je kunt hulp en advies krijgen, maar je krijgt gelukkig zelf ook de ruimte en vrijheid om rustig je eigen combinaties te maken. Ik had via internet besteld, dit werd snel en netjes geleverd. Helaas had ik niet de goede kleuren besteld, maar ik kon ze zonder problemen in de winkel omruilen voor de goede combinatie. De winkel is wel wat vol en donker, dat maakt het soms wel wat lastiger zoeken.

Geweldig!

In mijn woonplaats had ik al 3 weken lang een bestelling staan in een hobbywinkel. Deze kon niet geleverd worden, omdat het bij de leverancier niet voorradig was. Toen op dinsdag bij de Wolkast besteld en op woensdag had ik het in huis. Super!! Dank je wel, Wolkast.

Geweldige service

Snelle levering, top producten en een lieve opmerking op de pakbon.

Super schnelle Lieferung. Tolle Qualität der Ware. Ich bin sehr zufrieden, wird sicherlich nicht meine letzte Bestellung gewesen sein.

Snelle en nette levering. Goed en vlot aangegeven via mail

Optijd, netjes en duidelijk

Het begin was goed, nu nog het lezen van het patroon en het maken natuurlijk. Vooralsnog ziet het er goed uit.

De bezorging was goed.

De wol die ik gekregen heb, voldoet aan mijn verwachtingen. Ik ben heerlijk aan het breien!

Fijne reactie per mail toen ik de kleuren vroeg, en de bestelling netjes ontvangen met een leuke tas ter ere van moederdag!

Snel en persoonlijk

Ik heb voor de eerste keer besteld bij de Wolkast. Het pakket was er snel, het zag er keurig verzorgd uit én ik vond de persoonlijke boodschap op de pakbon erg leuk. Het geeft me het vertrouwen dat als ik een vraag zou hebben deze goed beantwoord zal worden. En is een reden om eens helemaal naar Geesteren te rijden om zelf lekker rond te kunnen snuffelen.

Mooie producten en een snelle levering.

Snelle levering, mooi product

Duidelijk website waar ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Snelle levering (altijd fijn als je niet verder kunt) en gewoon geleverd wat ik had besteld.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...