Goed advies en super snelle levering

op tijd

pakket mooi op tijd en persoonlijke notitie erbij

Snelle en correcte service

Super goede service

Goede snelle service en scherpe prijzen!

Kon de wol die ik wilde hebben in de winkel nergens meer krijgen. Online gezocht en gevonden bij de Wolkast. Besteld en in prima staat ontvangen. Communicatie prima

Had graag meer uitleg gehad bij aankoop wat het doet met je delen als je op een kleinere naald de deken gaat haken. Wat dat scheelt in centimeters, dikte van de deken enz.

Prima geholpen en meegedacht

Ik werd heel vriendelijk telefonisch geholpen en er werd met mij meegedacht.

Goede service.

Zondag besteld, zou woensdag bezorgd worden maar was er dinsdag al. Goed verpakt en een persoonlijk kaartje erbij.

Snel en goed

Makkelijke site, snelle levering

Het was maar één bol wol maar de volgende dag in huis.

Paradijsje in Geesteren

Fijne nette winkel met ontzettend veel mooie wol en garens, van betaalbare merken tot exclusieve merken, voor ieder wat wils. Ook een mooie collectie sokkenwolletjes! Ik kreeg heerlijk de tijd om op mijn eigen gemak te neuzen en ben goed geslaagd. Het is voor mijn 45 minuten rijden, maar dat heb ik er graag voor over.

heel goed

snelle levering , goede afhandeling

Snellen efficiënt

Makkelijke toegankelijke website, snelle levering, prima kwaliteit

Snel en vriendelijk

Snelle keurige levering

Kleine verpakking, doordat de bolletjes vacuüm verpakt waren top.

Snelle bezorging

Heel goed .....

Een hele goeie en snelle service

Een snelle service ,vriendelijk mails

Fijne levering

En altijd behulpzaam.

Helemaal top

Prima wol, snelle levering

Een vriendelijke snelle service

Goed en vriendelijk contact en snelle levering van de bestelling

Heel tevreden van de producten

Ruime keuze aan materiaal.

Al vaker besteld bij de wolkast. Nog nooit problemen gehad en de persoonlijke wens wordt zeer gewaardeerd.

Niet blij

De wol die ik kreeg staat al meer dan een week onder de afzuigkap. Omdat het naar rook stonk. Iemand die het ingepakt heeft was en of is een roker .Ik ben erg gevoelig voor geuren , en ik krijg er migraine van. Of het staat in een ruimte waarbij gerookt is. Maar ik vermoed het eerste . Dus nee niet blij. Hoop dat het tegen de tijd goed komt .

Snelle levering van de juiste artikelen.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...