Snelle levering en goede kwaliteit.

Het garen was precies zo als ik verwachtte en er zat ook nog een persoonlijk kaartje bij. Net alsof je in een echte winkel koopt.

Snelle levering, handig vacuüm verpakt tot brievenbuspakketje.

Mooie kwaliteitsproducten en persoonlijke aandacht!

Heel tevreden!!!

Keurig netjes op tijd geleverd!!

Hartstikke tevreden

Bestellen was heel makkelijk, alles was op voorraad en het werd heel snel bezorgd. Met een aardig briefje.

Snelle levering.

Het assortiment is heel ruim, de levering heel snel, de producten prima en bij de zending zat een vriendelijke handgeschreven brief wat alles een persoonlijk tintje geeft. Kortom ik ben er blij mee.

Goede snelle service

Had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij het downloaden. Er over gebeld en het was geen probleem en kreeg hem gewoon netjes opnieuw..

Altijd perfect

Wolkast is altijd hulpvaardig, vriendelijk en supersnelle levering.

Mijn eerste ervaring Snelle levering..bij de bestelling een aardig briefje...erg leuk

prima, snel geleverd

Snel geleverd, een leuke met een persoonljk geschreven tekst erbij. Chapeau

Geweldige Wolwinkel

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Wolkast. De garen ( wol ) is altijd binnen 48 uur bij mij afgeleverd. Betalingen je ook achteraf doen...wat ik echt geweldig vind.

Goede en mooie boekjes

Goed uitgelegd en leuke dingen om te haken .

Snelle levering.

Snelle levering en een prima prijs vwb de verzendkosten.

Goede service, snelle levering

Het product was makkelijk te bestellen via de website. De emails over de bestelling en de levering waren zeer duidelijk en goed nagekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding

Een snelle en goede levering met mooie bollen

Het uitzoeken op de site was overzichtelijk. Levering met persoonlijke noot op de factuur was super

Snel en persoonlijk

Het voelt alsof je zelf in de winkel bent

snelle reactie zowel op levering als op vragen

ik haakte het havanna afghan. de door de Wolkast bijgevoegde tel/kleurenkaart was heel nuttig. de beschrijvingen in de instructies hadden soms wel wat hulp van YouTube nodig. Ook de afmetingen zouden beter met een marge worden aangegeven. ik begreep niet altijd helemaal wat ik moest doen, maar kreeg wel prompt hulp en antwoord als ik hen een vraag stelde.

Altijd prettig winkelen

Altijd prettig winkelen, online en offline.

Eerste keer besteld.

En dat is goed gegaan.

Groot aanbod en hele snelle levering. Door corona doen veel webshops er duidelijk wat langer over, maar dat was niet het geval bij de wolkast! :)

Zelfs in coronatijd snelle levering

Gewoon goed ja

Snel en accuuraat, prima

Zo snel!

Goede prijs, ruime keus, snelle levering, met een aardig hand geschreven briefje waar ik veel plezier gewenst werd. Helemaal goed

Snelle levering en leuk een persoonlijke tekst!

Over het algemeen ben ik heel blij met jullie. Een minpunt vind ik wel dat ik na 3 e-mails en 5 dagen wachten uiteindelijk een reactie van jullie kreeg. Zelfs al heb je het heel druk, laat dan toch iets weten, dan niets. Ik zal alsnog weer bij jullie bestellen. Iedereen kan een fout maken. Fijn weekend!

Snel en goed geleverd.

Snel en correct geleverd

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...