Vandaag besteld morgen in huis. Mooi compleet goed verzorgd pakket

Alles snel en vlot geregeld

Bestelling snel en vlot afgehandeld. Ik ben er blij mee

Supersnelle levering

Werd de dag erna al geleverd.

Erg tevreden

Snel, betrouwbaar en persoonlijk

Bestelling snel in huis en daarbij ook nog een vriendelijk persoonlijk berichtje erbij, Top

duidelijke site en snel bezorgd in prima verpakking

ook leuk dat er nog een leuk persoonlijk handgeschreven briefje bij aanwezig was

Ik was heel blij met de snelle levering, en ze hadden nog wat vergeten en is de zelfde dag nog geregeld Super

Netjes en op tijd geleverd. Mooi materiaal

Voor herhaling vatbaar

Binnen 24 uur thuis gekregen

Leuk ingepakt

Prima en met zorg

Fijne webshop voor mij( woon te ver weg) Toch persoonlijk Met zorg verpakt en verstuurd

Snelle en correcte levering! Geweldig

Perfect.

Ik dacht dat ik het patroon voor de blanket tequila sunrise niet had ontvangen Na een telefoontje kreeg ik patroon in mijn email. En niet in pdf maar makkelijker.

Iedere keer weer een feest om hier te winkelen

Goede producten, veel kennis van zaken en erg vriendelijke mensen

Snelle levering!

Wat fijn dat er nog een webwinkel is die inderdaad snel levert. Ruim assortiment en bovendien nog een leuke persoonlijke opmerking. Toch leuk! Ik kom zeker terug

Super snelle en correcte levering.

De levering van mijn bestelling was, ondanks de coronatijd, nog altijd super snel bij mij thuis. Keurig ingepakt en een persoonlijke mededeling op een bon, waardoor het nét iets meer gaf dan normaal het geval is. Erg tevreden.

Klantvriendelijk

Snelle levering met een vriendelijk woord

Snelle levering, slim ingepakt, uiterst tevreden

Kan niet beter. Levering met een persoonlijke noot.

SUPER leuke winkel, SUPER aardig zijn Brigitte enJim. SUPER snelle bezorging.

Ik ben gewoon héél blij met deze webshop, en 2 lieve mensen die moeite voor je doen. Omdat ze begrijpen dat je zit te popelen om je bestelling zo snel mogelijk te krijgen. En het leuke ,,briefje,, onder je bestelling. Nogmaals hier spreekt een heel BLIJ meisje. Groetjes,,, Marijke.

Slecht, heb het pakket nog niet ontvangen

Heb donderdag besteld, het zou vrijdag bezorgd worden. Dat bleek op vrijdag zaterdag te worden. Dat bleekpoeder zaterdag nog later te worden. Nu is het dinsdagavond en ik heb nog niet ontvangen. Bij track en trace verandert er niets meer. Bijzonder dat de wolkast nu al wel mijn beoordeling vraagt. Bestaat dit bedrijf wel? Ben ik mijn geld kwijt?

Gewèldig!

Supergoede service! Prachtig pakket ontvangen van uitstekende kwaliteit met een persoonlijke touch! Zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk, behulpzaam, goed

Snel, goed, behulpzaam. Een adres om altijd te onthouden.

Top service en eerlijke antwoorden op vragen

Goede service en eerlijke snelle antwoorden.

Snel correct met persoonlijke touch

Bestelling kwam 1 dag eerder dan toegezegd, fijn (tegenwoordig lijkt het normaal als bestellingen met gemak 2 of 3 dagen later worden gebracht dan toegezegd!). Makkelijke site, bestelling klopte met een leuke persoonlijke boodschap! Aanrader

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...