zeer goed

snelle levering en goede kwaliteit materiaal

Snelle levering en alles klopt

Goed!

Snel geleverd, precies wat ik nodig had.

Niets te klagen!

Duidelijke webshop, mooie wol, snelle levering, leuke boodschap op de pakbon! :-)

Snel

Snelle bezorging, altijd fijn als je op dat ene kleurtje garen zit te wachten!

Altijd een leuk geschreven tekst erbij. En altijd snel geleverd

Snelle levering, 6 bollen vacuüm verpakt en voorzien van een persoonlijke groet, konden zo door de brievenbus.

Duidelijke en makkelijke site. Bestelling snel bezorgd en keurig verpakt! Een persoonlijke note op de bon, hartstikke leuk!

Goede ervaring. Alles goed ontvangem

Tevreden

Super team , Jim en Brigitte.

Ik had speciale wensen qua kleur en heb hun om hulp gevraagd voor de queen blanket. Een super mooi pakket ontvangen met mijn kleurwensen. Altijd snel, netjes en persoonlijk.

Snelle levering, netjes verpakt.

Supersnelle levering, binnen 24 uur! Prachtige wol, ook nog een persoonlijke berichtje erbij. Ik raad deze winkel van harte aan. Zij hadden ook als een van weinige een haakpakket wat ik elders niet kon vinden.

Netjes geholpen

Ben zeer netjes geholpen , zat met een probleem dat ik geen kleurnr had van de groene Queen . Dit hebben zij voor mij uitgezocht . Pakket binnen 24 uur bezorgd . nederland patroon hebben zij ook verzorgd. Dank jullie wel voor de moeite ben er erg blij mee.

Op tijd geleverd en keurig verpakt

geweldig

Snelle levering, goed ingepakt en prima wol.

snel en goed

Fijne webwinkel waar ik alle kleuren breigaren vond die ik zocht. En de verzending was snel en accuraat.

Snelle levering. Het persoonlijke berichtje is geweldig !

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Snelle en correcte levering van mijn bestelling

Had een grote bol wol besteld, maar er zat een plat pakje in de bus. Bleek een vacuüm verpakte plastic zak met daarin de bol. Heel slim. De levering was vlot, en er zat een persoonlijk berichtje bij. Leuk!

Goed service,, snel in huis

Snelle nette levering

Veel wol online beschikbaar, makkelijk te bestellen en snelle nette levering

Goede en snelle service. Bolletjes waren vacuüm verpakt zodat het pakket door de brievenbus kon. Heel fijn

Snel en goed

Alles was goed te vinden op de site en de prijs was goed

Helemaal goed

Prima product. Snelle verzending

goed snelle levering

Goed snelle levering..

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...