ik bestel een ander set

niet tevreden voor de opberging van de naaldpunten

Wat een snelle bezorging en zo mooi en zorgvuldig ingepakt, het voelde als een cadeautje voor mezelf. Dan nog een persoonlijk woord er bij geschreven. TOP

Volledig

Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Makkelijk op te halen.

Zeer snelle levering.

Ondanks de drukte heel snel geleverd. Een vrolijke doos vol kleur. Daar word je blij van in deze tijd. Na een telefoontje werd ook het patroon direct verzonden. Binnen een minuut. Helemaal top!

Altijd goede ervaringen

zoals hierboven vermeld, niets te klagen

Goede website

Duidelijke website, makkelijk zoeken, vlotte afwerking van de bestelling.

Volledig goed verlopen aankoop, snel en accuraat.

Uitstekend, snelle communicatie en levering met een persoonlijke noot.

Supersnelle service!

Na mijn bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden en de wol is snel geleverd

Vlotte levering

Het was even zoeken waar ik mijn patroon kon downloaden.

Prima wol en snel verzonden

Een pakket voor een deken bestelt. Mooi garen gekregen en ondanks dat het alleen een garen pakket is, dus zelf je patroon zoeken, downloaden en printen, ben ik tevreden. Als ik de bollen los zou kopen was ik €10.- meer kwijt geweest. Leuk de persoonlijke boodschap op de pakbon en als mijn deken bijna af is, bestel ik hier mijn volgende project.

Goed assortiment

Netjes verpakt

Een mooi bedrijf en snelle reactie. Fantastisch

Prima, vlotte levering alles in orde!

Vlotte leveti g met n leuk persoonlijk briefje!

Super welwillend en meewerkend bedrijf!

Ik had wat vragen en heb een bestelling gedaan. Maar later besloot ik het toch anders te gaan doen. Met hun hulp kon ik mijn plannen wijzigen zonder met overbodig garen te blijven zitten. Super!

Snelle en perfecte thuislevering

Twee keer iets via internet besteld en thuis laten bezorgen. De levering was snel en altijd een attent krabbeltje op de rekening. Erg leuk.

Goed en vlug geleverd

Fijne ervaring voor 1e keer bestellen. Met verzendkosten ook goedkoper als bij andere online winkels. Snel en goed verzonden.. Ik zal volgende keer weer hier bestellen

Heel tevreden

Erg grappig dat er bij de bon een handgeschreven opmerking stond. Maak het persoonlijk. Goed gedaan

Heel erg tevreden

Wat een fijne webshop is dit! Ook wel eens voor een cliënt van me hier besteld. Snelle verzending en als klap op de vuurpijl was PostNL nog eens een dag eerder met de bezorging

snelle levering en fijne oplossing met brievenbus post

Snel en handig verzonden. Mijn bolletjes wol paste gewoon in de brievenbus erg blij mee.

Alles was perfect in orde

uitstekend

Veel keus en snelle levering!!!goed email contact

Keurig en netjes verzonden.

Ruime keus. Keurig verzonden.

Goed!

Het was erg snel binnen en het is prachtige wol!

Super attent!

Leveren keurig op tijd. Vriendelijk

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...