Bestelling was keurig verpakt en op tijd geleverd.

Prachtige wol

De wol die ik hier gekocht heb is prachtig en de bestelling was goed verpakt.

Fijne communicatie

Door post.nl duurde de bestelling even, maar ik kreeg direct een prettige reactie van de wolkast op mijn vragen hierover.

Snelle levering.

Goede en snelle levering

Voor Herhaling Vatbaar.

Heel goed.

Helemaal tevreden

Goede kwaliteit katoen tegen een goede prijs. Goed contact over levering.

Snel in huis! Mooi pakket!

duidelijk in de correspondentie en op de afgesproken tijd geleverd.

Het allerleukste vind ik de persoonlijk geschreven boodschap! Heel attent en ik beleef veel plezier aan de bollen wol.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Prima levering met een persoonlijk woordje erbij! Altijd leuk!

Heel goed!

Snelle levering, persoonlijke boodschap erbij, altijd leuk.

Fijne service

De wol die ik wilde was niet leverbaar. Samen een andere oplossing bedacht

Gewoon top

Snel, netjes, zeer vriendelijk

B

Super service

Geweldige ervaring. De persoonlijke noot op de pakbon doet super goed!!

Bestelling opgegeven per telefoon Netjes geholpen ... geweldig Heel blij mee !!

Snel binnen

Leuk het persoonlijk berichtje op de factuur.

Vlotte levering.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Een persoonlijke noot met de hand geschreven op de pakbon. Ben zeer tevreden.

Garen besteld via de website van 1 soort niet voldoende op voorraad Je wordt netjes gebeld hoe ze het op kunnen lossen Ze denken met de klant mee

Netjes verpakt, concurrerende prijs

Bestelling makkelijk geplaatst. Degelijk verpakt en met een persoonlijk briefje, leuk. Duurde relatief lang voor de bestelling werd bezorgd maar dat is Postnl, wolkast had het pakket snel na betaling al afgegeven voor bezorging.

topservice en topwol

Snelle levering. De wol was keurig verpakt. Mooie wol en het patroon ook nog bijgeleverd. Het pakket was ook goed te volgen via track en trace. Prima service dus.

Snelle en duidelijke communicatie en levering. Met een persoonlijk tintje door een handgeschreven briefje erbij.

Snelle levering, goede wol. Een persoonlijk berichtje op de pakbon.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...