Prima en snelle levering.

Ok.

De levering is prima, en de vriendelijke hulp is superfijn

Netjes verpakt en snelle levering.

Heel snelle levering

Pakketje wad er binnen een dag en door vacuüm verpakking paste het door de brievenbus. Het persoonlijke berichtje maakte het af

blij met de scheepjeswol

Door drukte bij postnl kwam de wol verlaat, jammer maar nu kan ik starten met het breien van een leuke kindermuts

Netjes en correct verpakt

Alles netjes en met zorg verpakt en verzonden. Een kleine persoonlijke tekst op de nota maakt het plezier van het ontvangen van een pakket helemaal compleet.

Super klantvriendelijk

Snelle reactie gekregen en fijn afgehandeld. Mooie collectie en klantgericht.

Helemaal goed

Ik zocht een speciaal garen, kon het vinden, zag de voorraad, kon bestellen, betalen en kreeg het garen al na 2 dagen binnen. Prima was alles geregeld.

Service prima gelijk antwoord als je wat vraagt

Very professionel and kind

Ordering and paying very easy, parcel arrived - i am happy

Super vriendelijk, snelle levering!

Op de rekening stond een lieve, met de hand geschreven boodschap. Dat vond ik verschrikkelijk leuk en maakte het heel persoonlijk. Het was voor mij, in deze coronatijd, de snelste manier om toch aan het benodigde garen te komen. Meer dan dik tevreden en zeker aan te bevelen!

Mijn bestelling werd enthousiast ontvangen door Brigitte en Jim en keurig verzorgd opgestuurd

B en J noemden mijn bestelling een 'pretpakket', heel grappig! Er wordt duurzaam om gegaan met de omgeving; soms een hergebruikte doos, geen papier verspillen, dus mailen. Mij wordt veel plezier gewenst met het verwerken van 'deze mooie wol'. Erg leuk! Hier spreekt veel 'liefde' uit.

Snel en verzorgd

100 % tevreden

Pakket wol besteld, alles duidelijk met bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden en ook een track en trace code. In de doos zat een persoonlijke notitie, erg leuk.

Snel geleverd en netjes

De levering was prima, alleen het beloofde digitale patroon is nooit geleverd. Maar daar en tegen zat er wel weer een persoonlijk briefje bij met veel haakplezier gewenst wat het toch wel weer leuk maakt

prima service

Mooie wol, goede communicatie met verkoper, snel en netjes verzonden

Mooie wol, goede communicatie met verkoper, snel en netjes verzonden.

Groot aanbod aan producten. Mooie spullen ontvangen en netjes verpakt. Het enige minpuntje waarom ik geen 10 kan geven is dat de bezorging langer duurde dan verwacht. Waarschijnlijk een probleem aan de kant van de bezorgingsdienst, maar ik heb daarover een mailtje gestuurd met de vraag of mijn pakketje wel al was verstuurd en daar kreeg ik geen reactie op. Verder helemaal prima!

Zeer tevreden klant :)

Ben super blij met de snelle en correcte levering van de Wolkast. En het persoonlijke bericht wat op de bon staat geschreven geeft je een speciaal gevoel. Zal hier zeker vaker garen bestellen. Complimenten.

Tot nu toe geweldig. Maar nu blijk ik geblokeerd te zijn en vraag me af waarom????

Fijn. Keurige berichtgeving over vertraagde levertijd door weersomstandigheden. Persoonlijk boodschapje bij de bestelling. Komt sympathiek over!

Vlotte persoonlijke service

Pakket kwam snel met een persoonlijk berichtje van de winkel, ik werd er blij van!

snelle levering, goede service

Vriendelijk behandeling

Goede service!!

Ik verheug me altijd op het persoonlijke briefje erbij...!!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...