Snelle levering van garen wat elders niet (meer) verkrijgbaar was.

Heel blij met de acrylgaren en snel binnen

Zeer snelle levering en prijs / kwaliteit verhouding van de producten is goed.

Snelle levering, netjes verpakt,alles aanwezig!

Prima, zoals verwacht.

Blij dat ik jullie online heb ontmoet. Ga ik vaker doen.

Prachtige kleuren wol ontvangen!

Goede service en bezorging, tevreden! Zin om aan de slag te gaan.

Snelle levering, prima service, mooie producten

1 product was niet voldoende op voorraad, netjes gebeld voor een vervangend product, kosteloos. Bestelling is snel geleverd. Mooie producten ontvangen, netjes verpakt. Een fijne ervaring met bestellen bij de Wolkast. Voor het volgende haakproject weet ik waar ik moet zijn.

SUPER GOED GEREGELD

Super goed geregeld

Goed geregeld. Via mail werd ik op de hoogte gehouden van de bestelling.

Vlotte afhandeling

Wil was netjes verpakt, door drukte Post NL liet het wat langer op zich wachten maar daar kan Wolkast niets aan doen

Snelle juiste levering

Snelle en goede levering. Vriendelijke note erbij, gewoon prima!

Snelle en persoonlijke service

Alle spullen die ik nodig had waren op voorraad. Op andere websites was dit niet het geval. Erg fijn dus! Verder snelle service en een persoonlijk berichtje erbij. Top!

Mooi garen, snel bezorgd

Prima service, mooi garen, snelle bezorging!

Blij met een stenenwinkel. Nu online wat besteld omdat alles dicht is.

Snel verzonden, goede communicatie, goede kwaliteit

Alles verliep naar wens. Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd. De persoonlijke nota bij de verzending toont dat deze mensen elke bestelling ter harte nemen, ook als die klein is.

Uitstekende service!

Niet alleen snelle verzending, maar zeer behulpzaam en meedenkend over kleuren/patronen en hoeveelheid garen! In een woord prima!

Heel behulpzaam en fijn om wol te halen.

Fijn om rond re kunnen kijken, helaas kan dit nu niet. Hopelijk komt dit snel weer. Online vind ik het moeilijk om wol/garen te bestellen.

Snel en naar verwachting!

Snelle verzending! En leuk nog zo’n persoonlijk berichtje op de pakbon!

Snelle levering en netjes verpakt

fantastische

ik had een bolletje wol teweinig ontvangen en ze hebben de zelfde dag nog een nieuwe gestuurd dus de service is ook top. we komen er ook vaak alleen nog niet in de nieuwe winkel geweest maar daar gaan we ook zeer snel weer heen als het kan dus alles is top

Uitstekende service

Altijd een persoonlijke noot, goede hulp en een groot assortiment.

Supersnel

Prima en zeer snelle aflevering.

Snelle service en handige verpakking

Erg handig dat tijdens het bestellen al wordt aangegeven wanneer je je pakketje kunt verwachten. Helaas kwam dit niet overeen maar dat ligt denk ik aan PostNL en en niet aan jullie. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik voor 3 bolletjes geen pakketkosten hoefde te betalen omdat het als brievenbuspakketje verstuurd werd door het vacumeren. Ontzettend handig en slim, en het scheelt gewoon geld. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar dus.

Prima service met persoonlijke noot.

Ruime keuze, snel bezorgd mét een persoonlijk boodschap.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...