Super service!

Snelle reacties & levering & service. Kortom top!

Snelle bezorging, goed product

Bestelling was binnen een dag of twee al binnen. Product als beschreven.

Correcte snelle afhandeling.

Snelle reactie.

Snelle levering.

Een vraag via de mail werd dezelfde dag nog beantwoord. Snelle levering van de bollen.

Prima communicatie met de klant

Zeer goede ervaring met De Wolkast. Mijn bestelling werd snel, correct en keurig verpakt afgeleverd. Een volgende aankoop van wil doe ik weer bij De Wolkast. Ik vond het ook leuk dat er een vriendelijk briefje in de doos met mijn bestelling was gedaan. Dat maakte online bestellen voor mijn gevoel wat persoonlijker

zeer snelle levering

eerste maal bij jullie aangekocht mijn persian tiles pakket was zeer vlug geleverd dank u

Zeer prettige afhandeling

Persoonlijk woord op de pakbon. Goed verpakt. Aantrekkelijke prijzen

Kort maar krachtig: heel blij mee!

Keurige levering met een persoonlijk berichtje. Snelle mailwisseling en fantastische service.

Leuk patroon en leuke kleurtjes garen

Uitstekend!

Goed bestellingsproces, snelle levering. Fijn dat de wol/garen pakketjes door de brievenbus kunnen!

Vriendelijk en goede communicatie.

Goede en snelle service. En goede communicatie wat betreft bestelling.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Mooie garens, prettige en persoonlijke service

Mooie garens, goede service en de online bestelling snel en correct geleverd. Super!!

Zijn snel en leuk verpakt met een lief briefje erbij. Voor herhaling vatbaar

Prima levering

Prima levering, binnen afgesproken levertijd, goed verpakt.

Snel verzonden, goed overleg als er iets niet op voorraad is.

Heel positief. Ik bestel hier volgende keer zeker weer

Mooie collectie, snel en vriendelijk

snelle duidelijke service en levering

Goede, snelle, duidelijke levering en service.

I received everything that I had ordered and also they gave me a little treat for free.

Goede en snelke service

Wolpakket besteld. Was heel snel en correct verzonden in huis...met ook nog een leuke persoonlijke opmerking....super geregeld! Een aanrader!

Mooie wol

Mooie wol, fijne kwaliteit en goede service

Ondanks grote drukte, sneeuw en ijs, heel snel verzonden en bezorgd!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Super tevreden!

Keurig geleverd en het persoonlijke zinnetje op het formulier doet een mens goed!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...