Mooie garens, prettige en persoonlijke service

Mooie garens, goede service en de online bestelling snel en correct geleverd. Super!!

Zijn snel en leuk verpakt met een lief briefje erbij. Voor herhaling vatbaar

Prima levering

Prima levering, binnen afgesproken levertijd, goed verpakt.

Snel verzonden, goed overleg als er iets niet op voorraad is.

Heel positief. Ik bestel hier volgende keer zeker weer

Mooie collectie, snel en vriendelijk

snelle duidelijke service en levering

Goede, snelle, duidelijke levering en service.

I received everything that I had ordered and also they gave me a little treat for free.

Goede en snelke service

Wolpakket besteld. Was heel snel en correct verzonden in huis...met ook nog een leuke persoonlijke opmerking....super geregeld! Een aanrader!

Mooie wol

Mooie wol, fijne kwaliteit en goede service

Ondanks grote drukte, sneeuw en ijs, heel snel verzonden en bezorgd!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Super tevreden!

Keurig geleverd en het persoonlijke zinnetje op het formulier doet een mens goed!

Fijne website om te bestellen, goede service en geweldig verpakt als klein pakketje.

Mooie winkel met fantastische service, online en in de winkel.

Prima service, een zeer tevreden klant!

Gewoon top!!

Hele goede service

Produkt klopt zoals het is afgebeeld.

Nette bezorging, mooie kwaliteit

Ik heb het Persian Tiles, Eastern Jewels pakket gekocht en dit werd snel en netjes verpakt bezorgd met een leuk geschreven briefje erbij!

Overzichtelijke site, prima geprijsd en lekker snel geleverd! Daar hou ik van.

Goed en snel.

Bestelling correct en prima verpakt uiterst snel in huis. Top.

Mooie bollen, allemaal netjes uit hetzelfde kleurbad. Vlot geleverd. Concurrerende prijs.

Wat een lieve mensen! Overzichtelijke website, ze hadden de kleuren die ik nodig had allemaal ruim op voorraad, en ook de specifieke maten breinaalden. Ik kreeg alles heel snel thuisgestuurd (ondanks Corona) in een mooi klein doosje, alles zat erin en er stond een lieve persoonlijke boodschap op de paklijst :) Werd er helemaal blij van!

Mooi assortiment. Heel fijn geholpen

Perfecte service mijn dank

Snel binnen en een heel goede service

Top ervaring

Super ervaring. Het leukste vond ik de persoonlijke nota die er bij zat. Dat deed me veel plezier. Ik ga zeker nog bestellen. Maar eerst deze queen cal afkrijgen. Is veel werk heb ik gemerkt maar super leuk om te doen. En ook helemaal niet moeilijk

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...