Snelle levering en prettige website.

Het bestellen ging makkelijk, de bestelling was snel binnen en de service was goed. Ik was wat vergeten, na een telefoontje was het makkelijk om dat er alsnog bij te bestellen.

Snelle levering en een goede service

Snelle levering en een leuk handgeschreven briefje er bij. Heel attent.

Ik bestel zeer zeker vaker.

In heb online en bestelling gedaan en alles netjes binnen gekregen. Wel even gebeld ivm ander garen, omdat de stylecraft nog niet aanwezig was.

Ik kreeg meteen reactie op mijn vraag. Heel fijn! En het product werd snel verzonden met een persoonlijke notitie erbij.

Mooi assortiment en snelle levering.

Ik had wat verschillende materialen nodig en de meeste winkels die ik online bezocht, hadden niet alles wat ik wilde. De Wolkast wel. Lekker handig alles in een bestelling in huis!

Snelle levering en een leuk handgeschreven berichtje

Perfekt

Snelle levering ook een persoonlijk handgeschreven notitie. Heel erg gewaardeerd.

Eerst had ik 2 pakketten via bol.com gekocht en nu een pakket rechtstreeks bij de wolkast, kreeg prima service. De prijskwaliteit is ook uitstekend.

Super tevreden.

Ik had Stylecraft Dk besteld. Werd op tijd verstuurd. Door de drukke bij posdt.nl 3 dagen later bezorgt maar dat is niet erg. Ik zal zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen. Met vriendelijke groet, Jacobine

Mijn pakket kwam compleet aan met een vriendelijk berichtje.

Super.

Zo lief. Jim bracht mijn pakketje thuis.

Goede producten, netjes verzorgd, en altijd even met een persoonlijk berichtje

Uitstekende materialen

Zorgvuldig verpakt en verzonden. Door drukte bij de post een week op gewacht maar dat lag niet aan De Wolkast want zij hadden het pakket direct verzonden. Een heel aardig begeleidend briefje waarin mij veel plezier werd gewenst met de wol en haaknaald. Dat maakte het extra af!

Goed!

Besteld, direct bericht. Goed op de hoogte gehouden en binnen 2 dagen in huis. Met een persoonlijk bericht. Kleine moeite, zeer gewaardeerd!!

Prima.

Snelle levering met een handgeschreven briefje erbij. Persoonlijke benadering wordt erg op prijs gesteld.

Goede service, leuk persoonlijk berichtje in pakket.

Snel verzonden,goed verpakt.

Super!!

Super mooie wol!

Heel veel keuze

Verschillende keren heel goed geholpen.

Snelle levering, slim verpakt

Mijn bestelling van bollen wol werden snel geleverd en slim verpakt. Ze waren geëvacueerd, waardoor ze in een brievenbuspakketje pasten. Ook vond ik het persoonlijke berichtje op rekening heel attent.

perfect

snelle prettige online reactie en snelle keurige levering

Super snelle levering.

Persoonlijke notitie op de bon. Wordt erg gewaardeerd.

Uitstekend!

Vlotte en correcte levering, ik kom hier zeker weer mocht ik iets nodig hebben!

Gewoon goed

Van te voren werd aangegeven dat het pakketje door de brievenbus kon! Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven.

postnl leverde met vertraging. Verder ziet alles er goed uit.

Had alleen katoen ipv wol verwacht.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...