Snel en servicegericht!

Een perfecte aflevering de volgende dag binnen.

Prima service!

Aangename kennismaking met De Wolkast. De gevraagde wol was voorradig maar niet van hetzelfde verfbad. Men heeft me verwittigd en we zijn samen in overleg tot een oplossing gekomen. Super geregeld!

Keurig verzorgd,,

de ervaring die ik heb is, dat er snel geleverd wordt, maar doordat we met de corona perikelen te maken hebben, komt het voor dat de levering door Post.nl vertraging oplevert door de vele pakketjes.

Prima materiaal en zeer snelle levering...fijn wanneer je snel aan de slag wilt!

Zeer goed!!

Super snelle levering

Echt super snel geleverd, hele vriendelijke mensen , en een geschreven briefje er bij !!! Top

Snelle goede levering

Ik was op zoek naar 1 bepaalde soort wol om mijn project af te maken. Gelukkig had de Wolkast die! Ze hebben ze snel aan mij kunnen leveren.

Snelle levering, mooie wol!

Veel keuze, goede omschrijvingen op de site

Ik ben tevreden over de persoonlijke en snelle levering.

Normaal wil ik een product graag eerst zien. De kleuren stelden mij niet teleur.

Snel, accuraat, goede prijs

Snel geleverd, precies wat ik besteld had en deze winkel was in het bezit van de nieuwste kleurenkaart van stylecraft :)

Alles oké

De bestelling is keurig op tijd gearriveerd .

Snelle levering.

Snelle levering alleen wilde ik dat niet. Ik wilde het graag eind van de week en kreeg het al de volgende dag. Maar dat zal wel aan post nl liggen die luisteren toch nooit.

Goede service en snelle levering.

Snel en vriendelijk

Snelle levering en een leuk handgeschreven briefje erbij. Het was handig dat ze het vacuümmeren zodat het pakketje door de brievenbus kan.

Gewoon goed

Snel en makkelijk

Snelle prima levering

Ik heb gebeld om te vragen hoe snel de bestelling verwerkt kon worden en kreeg een prima antwoord dat ook waar gemaakt werd met nog een persoonlijk briefje erbij

Snel en klantvriendelijk

Mijn bestelling bolletjes katoen in alle kleuren op voorraad binnen 2 dagen in huis en een vriendelijk berichtje op de pakbon , erg attent

jullie zijn klantvriendelijk en erg behulpzaam

ik ben erg tevreden over jullie winkel

Voor het eerst besteld geen spijt van was super geregeld

Uitstekende service

Snelle reactie op mijn vraag. Duidelijk antwoord, makkelijk bestellen en bestelling snel afgehandeld. Top!

Fijne online winkel!

Duidelijke website en snel geleverd.

superblij met alle kleuren

De bezorging ging ongekend snel, en mij werd veel sukses toegewenst met het goede gekozen garen. Dat komt helemaal goed!

Heel snelle levering!

De volgende dag al in huis!

Vlot bezorgd

Geweldig, een partij bollen katoen tot zo'n plat pakje!

Schnelle Lieferung, prima Service

Ich habe falsche Knäule bekommen. Eine Mail und ich bekam ein Rücksendungelabel zugesendet. Ging alles schnell und Mails waren freundlich und zu vorkommend. Geheimtipp ;) Wenn in Deutschland die Wolle ausverkauft ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...