Mijn bestelling had ik vlug in huis wat ik een hele goede service vind.

Zeer goede communicatie, reageren snel.

De bestelling was precies zoals ik gehoopt had. Duidelijke communicatie. Moest wel lang wachten 1 week tot dat het kwam maar dat lag aan de post bezorging. Zeker een aanrader!!

Helemaal prima, behalve 1 ding

Alles ging snel. Ik begrijp alleen 1 ding niet: er was een mogelijkheid om het pakket in de avond te laten bezorgen door Post.nl, kostte € 1,50 extra. Ik had daar voor gekozen. Wat blijkt? Pakket paste door de brievenbus en werd door de postbode overdag bezorgd. Ik vind dat ik die € 1,50 voor niets heb betaald. En dat is jammer. Verder was alles prima.

Mooi breigaren en super service

Mooi breigaren en super service

Erg tevreden

Alles snel en netjes geleverd! Jammer dat de winkel dicht is want je wordt altijd heel vriendelijk en fijn geholpen!

De keuze is reuze

Veel keuze, makkelijke website en supersnel geleverd

Mooi pakket

Snel geleverd, en persoonlijk briefje erbij. Geweldig!

Goede levering

Fijne producten

Vriendelijke, snelle service, prima materiaal

Mijn pakje kon een brievenbuspakje worden door gebruik te maken van vacuüm. Geniaal! Prima begeleiding / aankondiging via de mail

Super kwaliteit, snelle levering, Top!!

Zeer tevreden over hun werkwijze, snel, en top kwaliteit!

Sehr schnelle Lieferung

Meine Bestellung wurde schnell bearbeitet u. verschickt. Ich war auf der Suche ,nach einer bestimmten Wolle u. hab sie gott sei dank, jei euch gefunden. Habe mich über die persönliche Nachricht, sehr gefreut. Bestelle bestimmt wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed geregeld

Keurig verpakt. Erg leuk die persoonlijke boodschap erbij!

Snelle levering van mijn bestelde producten. Helaas kon ik op de site geen stopnaalden vinden, die ik gebruik tijdens het haken.

Snelle levering en keurig verpakt met leuk handgeschreven berichtje erbij.

Fijne webshop,lief briefje in je bestelling,en razend snel geleverd

Heel snelle en tijdige levering, met persoonlijk berichtje

Snel,compact,prima!dank

Zelfs in coronatijd snelle bezorging. Wat ontzettend goed verpakt, daardoor niet zoveel afval en eindeloze hoeveelheden karton en plastic. Dank!

Goed geregeld!

Duidelijk en goed geregeld!

Bestelling was er de volgende dag al en alles was goed

Prima uitleg en advies tijdens telefoon gesprek in coronatijd

Snelle service, volgende dag mijn pakketje thuis. Goede webshop!

perfect!

Goede communicatie en snelle levering

Leuk, de persoonlijke tekst erbij

Top.

Supersnelle levering en altijd een persoonlijk handgeschreven briefje er bij.

Uitstekend !

Reageren snel op vragen. Snelle levering. En waar anderen het "even" niet op voorraad hebben hebben zij het wel.

super

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan mijn bestelling was snel ,geleverd,netjes ingepakt met een persoonlijk bericht . Daar houd ik wel van. Gr Marian Duquesnoy

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...