Duidelijke website, snelle levering en een handgeschreven briefje! Leuk.

Duidelijke website, snelle levering en een handgeschreven briefje ! Leuk!

Zorg dat dit zo door blijft gaan

Mooie duidelijke site

Zie de tekst hier boven

Fijn om na het openen van doos nog een lief boodschap te mogen lezen

Snelle levering, vacuüm dus past door de brievenbus en dan nog met een persoonlijke groet ook!

Ik ontving de bestelling snel en goed verzorgd.

Fijn contact bestelling was precies wat ik er van verwacht had

Prima service fijn contact

Uitstekende service

De handgeschreven toelichting vond ik heel persoonlijk en dat beleef je tegenwoordig niet meer vaak. Ik vond dit echt erg leuk!

Verkeerde en teveel geleverde 1 kleur mocht ik omruilen.

alles tip top!

vond het tof dat je gezegd had van de verpakking...leuk gedaan!

heel erg goed

Vriendelijke mensen. zijn altijd bereid je te helpen. Als je iets besteld heb je het de volgende dag binnen.

Geweldig creatieve winkel

Blij dat er een winkel met crea artikelen in de buurt is en hoop dat we dat houden want in de naaste woonplaatsen zit niets. Ik kom vanuit Almelo omdat hier niets is. De hulp is goed en ook online is het een prima verzorging. Ik ben blij met ze.

Snelle levering, het leukste is het geschreven berichtje op de pakbon!

Snelle levering, het leukste is het geschreven berichtje op de pakbon! Tot gauw, voor de volgende bestelling.

Vlot en genereus

Heel vlotte communicatie via mail, zelfs in drukke periodes. Verder kreeg ik een heel genereuze korting omdat ik een grotere hoeveelheid aankocht. Topservice!

Snelle correcte levering!

Duidelijke webshop, artikelen worden netjes dezelfde dag verzonden met een persoonlijk berichtje erbij. Ik had al eens eerder wat besteld via de Wolkast, en ga nu weer wat bestellen!

Mooie wol, breit fijn.

Mooie wol, mooie kleur en breit fijn. Duidelijke beschrijving van het patroon.

Prima service had niet zoveel besteld, wou kijken hoe het garen was en dat was goed binnen een dag al thuis dus van mijn kant top

Daar wordt je blij van!!!

De ansichtkaarten heb ik niet gezien die bij het pakket zouden zitten, maar dat geeft niet want daar ging het niet om. Waar ik wel heel blij van werd was de persoonlijke boodschap van jullie aan mij op de bon. Heel leuk:) Groetjes Angelique

Heel blij met het pakket en het patroon om de Havana Afghan te maken!

Patroon dezelfde dag al binnen en na een paar dagen de doos met de wol! Met een persoonlijk bericht, heel attent! Dank jullie wel Brigitte en Jim!

Eerlijke informatie mbt de levering

Het patroon kon meteen na aanname bestelling gedownload worden en het benodigde materiaal werd door PostNL geleverd op de gestelde datum.

prima netjes bezorgd en voldoende informatie op internet

prima, geen klachten, netjes en snel bezorgd.

Netjes geleverd

Heel fijn, blij met mijn bestelling.

Duidelijke site en goed geinformeerd wanneer de levering is.

Fijne website veel info over de verzending top

mooie wol, goeie verpakking

Het is mooie wol en breit fijn. De kleur had ik me iets lichter voorgesteld.

gemakkelijk te bestellen via de webshop

Er wordt zorg besteed aan de levering door een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...