Ruime keuze en goede cervice!!

goede ervaring, tevreden.

Snelle correcte levering

Perfect!!

Snelle afhandeling van bestelling

klantgericht

Overzichtelijke website. Klantvriendelijk, meedenkend en klantgericht. Doos kwam keurig verzorgd binnen.

Aanbevelenswaardig!

Goed verzorgd, snelle verzending.. Goede kwaliteit-prijs verhouding

Keurig pakketje

Het duurde wat langer voordat ik het pakketje ontving, maar door de Corona duren pakketjes wat langer. Goed verpakt met een geschreven berichtje erin. Top!

Leuke webshop en snelle levering

Helemaal tevreden

Goeie service, slimme verpakking door de wol vacuüm te verpakken, zodat t door de brievenbus kan. Milieubewust, omdat ze ook eerder gebruikte verpakkingen gebruiken en last but not least een lief briefje erbij waarin ze mij handgeschreven veel plezier met mijn aankoop wensen. Wat wil ik nog meer.

Tevreden met hoe het gegaan is! En een leuk zelf geschreven briefje erbij :-)

Snelle verwerking van de bestelling.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de verwerking en verzending van de bestelling. Bij de bestelling zat een persoonlijk geschreven briefje om te bedanken voor de bestelling. Erg leuk.

Super goede service, snelle levering en lage verzendkosten.

Fijne webshop, ruime keuze. Goede service en snelle levering. Erg fijn dat de verzendkosten laag zijn.

Prettige winkel!

Net mijn garen ontvangen wat snel is geleverd. Er zat ook een leuk handgeschreven bedankt briefje bij, waar ik heel vrolijk van werd! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Super service

Prachtige kwaliteit van het garen.

Perfecte service met aardig nootje !! Alles snel binnen

Zeer snelle service en volledig pakket

Top communicatie

Vraag gesteld en gelijk antwoord, ook werd er meegedacht over mijn bestelling. Pakket wol snel ontvangen

De bezorging was super snel en de wol (stylecraft special DK) is fantastisch ik ga hier zeker in de toekomst nog meer bestellen van deze wol

heel erg positief

Vandaag besteld, de dag er na in huis. Ik vond het ook erg leuk om een bedankje voor mijn bestelling en veel succes met het mooie garen te krijgen.

Voor het eerst besteld bij wolkast; mooie wol en snel geleverd!

Goede service,snelle levering

Mijn garen was keurig op tijd bezorgd,en zat netjes verpakt. Na wat vragen van mijn kant keurig en snel een antwoord terug. Er is alleen één ding wat me tegenvalt,en dat is dat alle kleuren qua dikte bij elkaar passen,behalve de witte wol. Die is zo dik,dat het met het patroon ook niet uitkomt. Daar moeten ze beter naar kijken.

Snelle en uitstekende service

Het patroon dat ik op het oog had was voor mij veel te moeilijk. De Wolkast dacht met met mee en kwam meteen met ideeen (via telefoon en filmpjes mij door het het patroon loodsen o.a.) en ze mailden mij 4 andere patronen. Daar heb ik er een van gekozen. En dit gebeurde op een zaterdag! Wat een service!

Uitstekende ervaring ,snel geleverd in deze moeilijke tijd!! Wat een schitterend breigaren!! We raden iedereen aan om hier je materiaal te bestellen.

Heel erg goede service.

Prima geregeld en hele snelle bezorging ondanks corona.

Makkelijk kiezen, snel geleverd en persoonlijk

Website duidelijk. Makkelijk te kiezen. Levering snel en met een persoonlijke touch.

Service

Ondanks dat ik meer van de fysieke winkel houd, is de online service van de Wolkast erg goed. Een aanrader in Lockdown tijd of als je er niet al te gemakkelijk naar toe kunt.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...