Super en slim

De grote bolwol hadden is vacuum getrokken zodat het makkelijk door de brievenbus gaat. Je maakt het pakje open en hoeps daar wordt het een mooie bolwol, in de grote zoals hij is. Echt super slim bedacht en nog met een briefje met lieve woorden erop. Bedankt en blijfgezond! Warme groet, lilian.

Snelle levering goede communicatie

Ik kreeg heel snel een bevestiging van mijn bestelling en de bestelling werd snel geleverd. Via track en trace kon ik de bestelling volgen. Daarnaast zat er een leuk bedankje bij voor de bestelling.

Hele fijne goede ervaring, snelle levering en als kadootje, een persoonlijke boodschap bij de levering Super lief!

top service

supersnelle service.

Zeer snelle levering

ik had 's middags besteld en de volgende ochtend had ik de bestelling al in huis. Met een handgeschreven briefje erbij. Helemaal top!!!

In een woord fantastisch!

Pakket is direkt na bestellen verstuurd door de Wolkast. Helaas raakte het zoek bij de post. Jim is er direkt achteraan gegaan en bood onmiddellijk aan om een nieuw pakket te sturen op zijn kosten. Nieuwe pakket had ik heel snel in huis. Bereikbaarheid via de mail was uitstekend. Ik ga zeker vaker bestellen bij de Wolkast.

Super service

Mooi garen netjes verpakt super

Alles prima.

Makkelijk bestellen, goede email communicatie, probleemloos ophalen.

Goede info snelle levering.

Het zelf geschreven dank-woordje maakte de bestelling helemaal compleet! Echt geweldig om die moeite te doen!

Bestelling naar volle tevredenheid afgehandeld

Zie hierboven

Prettig persoonlijk contact en snelle verzending!

Er was iets mis gegaan met de betaling. Dat werd op een vriendelijke manier gecommuniceerd met advies om het bedrag alsnog te voldoen. Pakket kon zo dezelfde dag verzonden worden

Snelle levering, persoonlijke touch door handgeschreven briefje

zeer goed

snelle service en ook nog een persoonlijke notitie erbij geschreven. heel attent.

Snelle afhandeling.

Prettige afhandeling. Snelle ontvangst. Helemaal goed!

Makkelijke site om te bestellen

Snelle levering goede omschrijving hoe het te maken en zeer leuk handgeschreven Tekst op naam die je succes wenst

Gezellig shoppen en snel weer verder haken

Hele fijne webshop met groot, inspirerend aanbod. En mijn pakje was de volgende dag al in huis! Bedankt voor de snelle service!

goede snelle levering

top winkel , goede en snelle levering ,nooit problemen , niet duur

Een patroon besteld en een heel duidelijk patroon gekregen op papier. Snelle levering, goede communicatie.

Moeilijk te vinden, maar geslaagd bij de Wolkast

Ik zocht vulling voor een speelgoedknuffel. Kleine glasachtige pareltjes van 2-3mm doorsnee. Onvindbaar maar de Wolkast heeft ze en vraagt er een uiterst bescheiden bedrag voor. Helemaal geslaagd. het knuffelbeest is al bijna weer gered.

Uitstekende service

Prima bereikbaarheid, levering, informatie, reactie en persoonlijke benadering.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Snel en duidelijk antwoordapparaat vragen. Hier kom ik zeker op terug.

Snelle levering, duidelijke website, vriendelijke bejegening

voor herhaling vatbaar

Iedereen is vriendelijk goede service snelle levering

In de winkel hele goede service. In deze tijd i.v.m Corona bestel ik altijd online goede site perfect ingedeeld. Volop keuze uit goede producten altijd voorradig zonder wordt je op de hoogte gehouden van de levering, of andere producten aangeboden die hetzelfde overeenkomen Dus in een woord perfecte service.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...