Snelle levering Alles was netjes verpakt. Niet echt duur.

Giede communicatie, overzichtelijke website

Levering snel. Breed assortiment.

Keurig verzorgd

Het pakketje kwam keurig verzorgd aan

snelle service, goed product!

Ik ben blij met jullie!!

Geweldige service.super snelle levering.

Verder was er een persoonlijke boodschap. Met de hand geschreven .Hoe byzonder is dat in deze digitale wereld.

Snel, verzorgd en ideaal in deze tijd

Pakket kwam erg snel en er zat een leuk briefje bij.

Heel snel geleverd, milieuvriendelijk verpakt (bv doos perfecte grootte, geen vulling), persoonlijke service, leuke en kwalitatieve producten, niets op aan te merken

Snelle levering en compleet

Oké

Prettig

Mooie winkel,breed assortiment. Het personeel is goed op de hoogte. In ( overleg) is er veel mogelijk. Denk aan ruilen, knotjes terug brengen. Ik kom er graag. Ga zo door.

De service is prima. Je word ook goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Dit is pas mijn eerste bestelling maar het zal niet de laatste zijn.

Goede keus in de, voor mij, fijne garens. Snelle manier van bestellen en leveren.

Ik kende de Wolkast niet eerder, maar was op zoek naar een specifiek garen. Bij De Wolkast was de keus ruim en kon het ook meteen worden geleverd. Over dat laatste: dat meteen in huis willen hebben hoeft voor mij niet, mag best even wachten. Het garen is prachtig!

Patroon besteld direct geleverd. Wol besteld

Ik had wol besteld en werd op de dag dat er stond netjes afgeleverd. Ben zeker positief over Wolkast.

Supersnel en volledig

Iedere keer weer een goede en snelle levering. Met een vriendelijke persoonlijke boodschap! Ik ben fan van jullie

Snelle levering, vriendelijke behandeling

Mijn bestelling was snel binnen en er stond een persoonlijke boodschap op de pakbon. Ik ben zeer tevreden

Een bestelling gedaan, aanpassingen in bestelling gedaan top geregeld en de communicatie was goed!!! Toppers

Uitstekende service

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij de wolkast. Ik werd keurig gebeld om navraag te doen over een vraag die ze hadden. Snel geleverd, alles naar wens.

levert op tijd

zie de omschrijving in 1 zin

Heb garen besteld voor een sprei super advies gekregen en ook snel verwerkt in één woord klasse

Super goed snelle levering

Echt fantastisch, goed vriendelijk, snelle levering .... netjes verpakt en handgeschreven brief je er bij hoe leuk is dat ...

Helemaal goed!

Ik was al tijden bezig met het uitzoeken van eigen kleuren voor een Persian Tiles deken en dankzij de Wolkast, kan ik eindelijk aan de slag! Ook de bezorging was goed!

Mooie winkel met veel aanbod!

Eerder in de winkel al een goede ervaring gehad met goed advies. Nu via de webshop besteld ivm lock down regels. Het pakje had ik graag op willen halen ipv laten versturen ivm drukte bij PostNL, maar de Wolkast had het ook zo druk dat ze mijn pakketje per ongeluk met de pakketpost mee hadden gegeven. Uiteindelijk een paar dagen later goed aangekomen, niks aan het handje, maar een aandachtspuntje voor de volgende keer misschien.

Pakket goed aangekomen ondanks drukte post nl

Ik ben blij met het haak pakket van de deken was wel 2 dagen later bezorgt maar dat kwam door drukte post nl maar pakket netjes afgeleverd

Ruime keus

Ruime keus en Snelle levering

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...