snelle levering, en juiste verwachting van product

juiste levering, persoonlijk bericht in de doos. aangename ervaring

Goede, persoonlijke service

Mooi aanbod en snelle, persoonlijke service!

Prima service, snelle reactie

Als beginnende haakster vond ik het patroon wat lastig te lezen: daarop werd direct en duidelijk zeer vriendelijk per mail op gereageerd

Alleen maar positief: makkelijk bestellen, betalen en supersnel geleverd

Prima geholpen nu mijn wolwinkel dicht is door Corona

Ik wist niet wat ik zag: een enveloppe van de Wolkast. Toen ik hem opgemaakte zat er een vacuüm verpakte bol garen van 200 gram in! Mooi gezicht hoe de bol zich volzoog met lucht en helemaal mooi en zacht werd!

super tevreden

ik heb al vaak besteld en de bestellingen waren super netjes ingepakt en snel geleverd.

Ik ben tevreden over de levering van mijn bestelling.

Ik ben een beginneling die meteen met iets ambitieus begint. Maar met dit pakket moet het lukken.

heel goed

Bestelling is makkelijk te plaatsen en snelle levering. Ook goede mails betreffende levering.

Snelle en goede service.

Eerste keer iets besteld, en zeker niet de laatste keer. Leuke is dat je er nog een persoonlijk berichtje erbij krijgt. En natuurlijk de snelle levering niet te vergeten.

De prijs - kwaliteit verhouding is zeer goed.

Zeer goed verpakt

Vlotte bestelling en zeer keurig verpakt

mooie site en snel geleverd

Ik zou het fijn hebben gevonden als er een beschrijving bij de levering zou hebben gezeten hoe en waar ik het patroon kan vinden. Ik had namelijk niet zo goed gelezen en dacht dat - als ik een pakket koop - dat er juist daar iig een geschreven beschrijving in zou zitten.

Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Zie boven

Bestelling wordt snel en nauwkeurig verwerkt.. Er is persoonlijke aandacht. In de vorm van een handgeschreven briefje bij je pakketje.

Snel, vriendelijke en hehulpzaam

Vriendelijk, behulpzame mensen en snelle levering

Topservice

Normaal kom ik altijd in de winkel maar door de lockdown nu niet mogelijk. Om niet elke avond te verslapen maar snel via de website besteld. Binnen twee dagen pakket al geleverd. Supersnel ondanks de grote drukte nu.

Prima service!

De wolkast is een fijne winkel. Prachtig assortiment en de verzending gaat altijd vlug.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Net als de vorige keer was ik blij verrast door de snelle levering. En de wol is wat ik ervan verwachtte

Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Artikelen als verwacht en keurig verpakt ontvangen. Bestelproces is eenvoudig. Duidelijke communicatie over bestelling, betaling en verzending.

Keurig bezorgd

Alles netjes afgewikkeld

Snel geleverd met persoonlijke boodschap

Super service, vriendelijk en vlot

Heel tevreden met mijn garens, heel snel ontvangen met een vriendelijk woordje. Zal jullie zeker aanraden bij vrienden

Goede en gezellige levering

Prima levering. Ook leuk zo'n persoonlijk briefje erbij. Voelt goed

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...