Heel goed en snel

Nooit eerder wol hier besteld,maar makkelijke site, snel geleverd!!!

Snel verzonden, keurig verzorgd

Prima ervaring: het pakje werd snel verzonden en zag er keurig verzorgd uit. Het kwam helaas een aantal dagen later dan verwacht, maar dat lag aan drukte bij PostNL.

Pakket was compleet en de bezorging op tijd.

Super service

Professioneel, snelle service.

TOP

Heel goede ervaring. Pakket in perfecte staat geleverd met een persoonlijk briefje bij.

Duidelijke website en vlugge levering.

Superservice

Duidelijke uitleg op de webshop Goede communicatie met mails Snelle levering

Snelle verzending.

Direct reactie op een vraag over het haakpakket. Snelle verzending, vriendelijk.

Altijd dik tevreden

Bestellingen worden altijd zeer vlot en compleet geleverd.

prettige omgang en goed geholpen

De info die ik nodig had kreeg ik en werd uiterst prettig geholpen met het omdenken van een patroon. De levering was ook prima.

(Y)

Mooi handgeschreven briefje erbij. Kon ik erg waarderen, zeker in deze digitale tijd!!

Snelle service.

Mooie producten, vriendelijke en snelle service.

helemaal prima

superfijn dat hier ik hier vond wat ik nodig had.

persoonlijk

goede, snelle levering met een persoonlijke touch

Snel gekregen in dezedrukke tijd

Always a pleasure !

I live in Belgium and my yarn always comes crazy fast, with a sweet handwritten note. It’s nice to support small family businesses, and even better when the service is great at a good price ! Thanks again.

Snelle en nette levering

Dag na mijn bestelling het pakket al binnen. Netjes ingepakt en er zat meer dan genoeg vulling bij om het haakwerk op te vullen. Verder zat er nog een leuk persoonlijk bericht bij.

Ik had een mailtje verstuurd en kreeg erg snel een reactie, daarna was ik vastbesloten dat ik bij de Wolkast zou bestellen. Na een paar dagen was mij, bestelling er al en ik woon in België dus was erg blij en verrast. Jullie hebben er een klant bij

Had mijn pakket was snel geleverd meteen begonnen bedankt!

Uitstekende service

Goede service en snelle levering.

Super snelle service, goede website

Heerlijke website en geweldige service. Erg leuk en verrassend een persoonlijke boodschap in mijn pakketje te treffen. Super en vooral blijven doen, dat is zo fijn in deze digitale wereld ♡

Ondanks de drukke decembermaand snelle bezorging en leuk om op de pakbon een persoonlijk berichtje te krijgen

Uitstekende, snelle service.

Keer op keer wordt de bestelling snel en netjes geleverd met een persoonlijke note.

Een hele snelle levering

Een hele snelle levering

uitstekend

De levering is snel, en je krijgt wat je besteld hebt. Deze keer duurde de levering iets langer ivm drukte bij Post NL

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...