Zeer snelle en perfecte levering

Zeer snelle en perfecte levering

Zeer tevreden!

Pakket altijd netjes in orde, duidelijke info omtrent verzending en opvolging pakket. Mensen die met hart en ziel hun werk doen en telkens een handgeschreven boodschap.

Een feest om bij de wol kast te bestellen

Alles snel verzonden en zorgvuldig verpakt. Op de pakbon nog even een handgeschreven wens. Het blijven toch die kleine dingen die het persoonlijker maken ook al bestel je via internet. De kwaliteit van het garen is prima en de kleuren echt warm. Maria

Snel geleverd en mooie producten

Alles zat mooi in een doos . Ik kon de route goed volgen

Altijd een goede levering en ook nog supersnel thuis

Een hele prettige online shop. De snelle levering is helemaal top en de verzendkosten vallen ook mee. Top

Supersnelle levering!

Supersnel geleverd en een lief berichtje er bij! Net dat beetje extra wat heel veel doet! Ik hou er van!

Keurig netjes en volgens afspraak afgeleverd

Zie bovenstaande opmerking

Denkt mee en is geïnteresseerd.

Helemaal geweldig

Verkeerd besteld?

Volgens mij had ik 001 besteld, en 002 binnen gekregen ik kan me hierin ook vergissen!!

Snelle nette levering

Ruim aanbod, ik vond hier wol waar ik al een tijd naar op zoek was. Website werkt prima, levering is snel en netjes. Prijs ook prima.

Prima service!

Zeer snelle levering! Keurig netjes verpakt waardoor het door de brievenbus paste! Goeie kwaliteit!

Via een haaktijdschrift op de site terecht gekomen om zomaar een beetje te neuzen. Daar kwam ik een superleuk kerstproject tegen, een grote kerstboom. In een impuls besteld maar echt blij mee. Bestellen ging simpel, snelle levering en een persoonlijke boodschap op de factuur. Ik kom denk ik wel vaker even neuzen. Bedankt!

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en als je via internet besteld is je bestelling zo binnen.

Snel en goed

Wilde graag metalenringen voor de kerstboom in verschillende maten, makkelijk te bestellen en snelle levering. Alles netjes verpakt, echt een aanrader

Ze denken met je mee

Mooi pakket, snelle verzending. Klantgericht, zelfs laat in de avond nog reactie op mail.

Snelle en goede levering

Snelle levering en leuk dat er een hand geschreven briefje bij zit dat maakt het net wat persoonlijker

Heb een goede ervaring met hun. Werd goed op de hoogte gehouden over de vooruitgang van mijn bestelling en kreeg snel antwoord op mijn mails.

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel bezorgd, was prima in orde, en er zat een handgeschreven briefje bij in. Heel attent!

Uitstekende service

Altijd correct bestelling vlug en goede prijs kwaliteit .

Zoveel garen ,en goede raad

Mensen die weten waar ze over praten,zoveel soorten garen .Geweldig.

Goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit. Het persoonlijke berichtje vond ik ook erg hartverwarmend.

Snelle levering,en een persoonlijke notitie erbij op de leverings bon. mooie website. Kan alleen niet met de link bij het patroon op Facebook komen

Persoonlijke benadering, meedenkend.

Prima.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...