Goede communicatie en super levering!

Heel tevreden over de Wolkast. Een paar keer wat besteld en altijd tevreden!

Snelle en keurige levering

De besteld bol wol kwam op de afgesproken dag aan. Keurig verpakt en met een handgeschreven bericht. Prima service!

Super service!

Ik kwam via een Facebook groep waar het patroon van een kerstboom met ringen opstond, op de site van wolkast terecht. Je kan bij wolkast heel makkelijk de volledige set (op de garen na) aankopen. Op deze manier kan je zelf vrijblijvend je gewenste garen nog kiezen. De garen die ik er bij bestelde waren jammer genoeg niet meer aanwezig en ook niet bij te bestellen. Maar ze hebben me dit netjes laten weten via mail en ook gevraagd of ze dit mochten oplossen met vergelijkbare garen en hier ook mijn mening over gevraagd. De levering was netjes, alles er bij en een persoonlijk handgeschreven tekst op de pakbon. Dit maakt het allemaal nog persoonlijker. Ik ben echt 100% tevreden over hun klantenservice!

Snelle, persoonlijke service!

De bestelling werd snel geleverd, zelfs met een handgeschreven briefje erbij! Duidelijke website, klantvriendelijk.

prima dikke tien

Heb alleen paket wol besteld was de volgende dag compleet mat bes chrijving kleuren afgeleverd. hoefede niet verder uit te zoeken. kon zo aan de slag. Ga zo door

Zeer snelle levering..

Prachtige wol en fijne bediening

Super leuk geholpen en mooie kwaliteit wol..

Ivm dat het gekozen katoen niet beschikbaar was vlot een reactie van de wolkast gehad over een alternatieve katoen, snelle levering met een leuk persoonlijk briefje erbij

Ik ben gewoon een tevreden

De site is prettig, makkelijke bestelling en de volgende dag geleverd! Al meerdere keren besteld en super!

Goede kwaliteit. Goede snelle service

Goede kwaliteit en goede service.

Mooi pakket garen ontvangen op de afgesproken dag.

Prima garen, netjes verpakt en een persoonlijke boodschap op de pakbon. Daarnaast zeer uitgebreide beschrijving van het patroon, ondersteund door video’s via internet, of pdf ( downloaden)

Snel, correct en superprijs

Laatste bolletje gevonden in kleur die moeilijk te vinden was. Ook meteen een aantal andere kleurtjes besteld voor de volgende projecten. Bestelling werd veel sneller geleverd dan ik dacht. Ik ben super-fan!

Top ... snelle levering

Snel verzonden. Netjes verpakt

snelle en correce levering

uitmuntend

Mijn pakket was in voorraad en alles netjes geleverd.

Een aanrader, top

Ik heb mijn Wol besteld en heb dit keurig de volgende dag ontvangen. Zoals ik al zei zeker een aanrader de keus is veelzijdig en prachtige wolsoorten. Lieve mensen ga zo door!!!!!

keurige levering en mooie wol.

Snelle levering, mooi verpakt en een persoonlijk kaartje. helemaal leuk.

Prima service, aardige mensen, mooie producten

Mijn pakketje was niet gekomen. Ik heb gebeld en ze bleken een foutje te hebben gemaakt met he5 maken van het etiket voor de vervoerder. Er werd niet omheen gedraaid, geen smoesjes, maar de fout werd direct hersteld. Een foutje is niet erg, als je het maar goed en klantvriendelijk oplost. Super!

Snel thuis ontvangen en prima materiale

Ik ben zeer tevreden. Snelle reacties. Op mail word snel en behulpzaam gereageerd. Voor mij om bij anderen dit bedrijf aan te raden.

snel en efficient

Snelle levering.

Mooi materiaal en prima service.

Vriendelijke mensen en goede adviezen.

geweldig, de levering en het contact.

zou er zeker weer bestellen, de volgende dag had ik het al in huis super

Prima wol webwinkel

Snelle levering, netjes ingepakt, persoonlijk berichtje erbij, overzichtelijke site. Kortom; prima

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...