Ik heb pas 1 x bij de wolkast besteld. Maar ben helemaal tevreden. Ik zal zeker terugkomen!!

Alleen maar positief

Snelle, keurige levering met een persoonlijke noot geschreven op de factuur.

Duidelijke webshop, mooi assortiment, snelle levering

Een mooi assortiment met een ruime keuze in kwaliteitsgaren en naalden. Snelle levering en netjes verpakt. Het persoonlijke berichtje op de pakbon werd zeer gewaardeerd :-) Goede klantenservice! Ik ga hier zeker vaker bestellen *thumbs up*

Ontzettend fijn en snel

geweldige webside en snelle afhandeling en levering en mooie producten kort om een gelukkige customer

Netjes en snel bezorgd

Extra leuk: de handgeschreven tekst op de verzendbrief/nota.

Fast delivery, well packed

Package got to Germany very fast. The seller even included a copy of the CAL pattern. I will shop again.

ich bin sehr zufrieden

Schnelle Lieferung - tolles Garn - gesamte Abwicklung unkompliziert - HERZLICHEN DANK!

Dit was de eerste keer dat ik wat heb besteld bij jullie. En dit is prima bevallen.

Mooie site, mooie materialen, wordt opndenhoogte gehouden van staat bestelling, supersnelle levering!

Prima service, snel geleverd

Besteld en de volgende dag al mijn wol in huis, met een leuke persoonlijk berichtje erbij

Prima ervaring

Heel fijn dat het garen wat ik besteld had in een vacuüm verpakking zat waardoor ik minder verzendkosten hoef te betalen!

Super snelle levering!

Super snelle levering en goed verzorgd!

Perfecte service

Heel duidelijk allemaal, snelle levering. Top.

snel en compleet

mijn bestelling werd zeer snel geleverd.

Goede snelle service ! Geweldig !

Besteld en volgende dag in huis. En ook nog een persoonlijk bericht! Heel leuk!

Snelle levering incl. persoonlijk berichtje

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Snelle levering, goed advies en vriendelijk personeel. Online en in de winkel.

Snelle en nette levering

Hele snelle levering had de oogjes de volgende dag al binnen. Het zou wel fijn zijn als er op het zakje staat, waar de oogjes inzitten, wat de grote van de oogjes is. Nu heb ik dat zelf gedaan omdat ik maar 1 zakje oogjes had, maar ik kan me voorstellen als je meerdere zakjes besteld dat je niet weet wat de grote van de oogjes precies is. groetjes, en tot de volgende keer.

Legering kwam snel. Netjes en schoon verpakt door de brievenbus. Mét een handgeschreven tekst, zo leuk. Bedankt!

Ik vind de service top. Er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling.....volgende dag was het perfect geregeld. Fantastische en snelle service.

Vlotte prima transactie

Snel alles wat ik besteld heb ontvangen vergezeld van een lief briefje

Snelle verzending

Ik heb metalen ringen besteld om een kerstboom te haken. De kwaliteit van de ringen is wat minder, de las van de ring is ruw waardoor het haakwerk er niet overheen schuift. De klant vriendelijkheid is top en met persoonlijke aandacht voor het project wat je gaat naken. Snelle verzending.

Snelle bezorging, vriendelijk bijgaande opmerking

Prima ervaring, ga zeker vaker bestellen.

Super Winkel

Super winkel, zowel online als da stenen winkel

De bestelling is snel en goed verpakt geleverd. De persoonlijke notitie op de pakbon was erg leuk.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...