Klasse

Indien je vragen hebt kan je altijd contact opnemen en er wordt net zo lang mee gedacht tot er een oplossing is gevonden. En altijd even vriendelijk en geduldig.

Een fijne ervaring

Eerste keer besteld via De Wolkast. Zal dat in de toekomst nog doen.

Perfecte levering voorzien van een persoonlijke tekst

Zeer goede ervaring

Eerste bestelling, duidelijke website, vlotte bestelling, makkelijke betaling, snelle levering (Zweden 7 dagen). Tevreden klant.

Snelle versturing

Ik had het patroon besteld bij jullie en twee dagen later keurig verzorgd ontvangen!!

Geweldige webwinkel

Snel en goed geholpen

Snelle afhandeling van de bestelling

Ook deze keer een snelle afhandeling van de bestelling. Wat ik jammer vond, was het feit dat de gewenste bezorgdatum aangepast werd naar de eerstvolgende dag. Ik had namelijk de bezorgdatum op vrijdag gezet, omdat ik dan thuis zou zijn. Gelukkig kon ik de bestelling laten bezorgen op een ander adres. Wat leuk blijft, is het handgeschreven berichtje van De Wolkast bij de bestelling.

Uitstekende service!

Ik kreeg snel antwoord op vragen ivm mijn bestelling. Vriendelijk en klantgericht! Aanrader!

Goede snelle levering

Snelle levering met een persoonlijke boodschap!

Supersnelle en supervriendelijke levering

Bestelde product is binnen 1 dag geleverd, met een persoonlijke notitie :)

Zeer positief

Zeer snel ,

Heel goede service en prima kwaliteit garen.

Ik hen wol besteld en al de volgende dag ontvangen. Het is prima wol , goede kwaliteit en veel mooie kleuren.

Snelle levering en prima service!

Eerste bestelling bij de Wolkast en dat is prima bevallen. Ik had de bestelling snel in huis en zal er zeker vaker bestellen.

Ben heel tevreden over mijn bestelling, alleen PostNL deed een beetje vreemd.kreeg bericht dat het een dag later kwam. Toen een bericht dat het niet bezorgd kon worden en dat ik het de volgende dag na 15.00 bij de Coop kon ophalen. Vervolgens weer een bericht dat het al bij de Coop lag en dat ik het de volgende morgen bij de Coop op kon halen!

Bestelling geplaatst en een paar dagen de bestelling al in huis.

Geweldig .....

Een hele goede ervaring , snelle levering. Super.

snel en compleet !!

snelle levering en reactie op een vraag van mij

Handig en snel

Mijn bestelling was snel en volledig geleverd.

Alles was perfect.

Ben in de winkel geweest en je wordt er heel fijn en vriendelijk geholpen. Bij de bestelling via internet was alles ook prima en op de pakbon nog een fijne en leuke note van de verkoperm

Betrouwbaar en snel !8

Prima.

Zeer snelle en correcte levering en service.

Absoluut top

Mijn eerste bestelling bij de Wolkast ging Perfect. Kan niet anders dan complimenten geven, de persoonlijke boodschap maakte het extra bijzonder.

Was prima, na bestelling gelijk bericht, alles netjes op tijd gekregen

Snelle levering.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...