Vriendelijk, efficient en snel. Groot assortiment en interessante prijzen.

Snel en goed geprijsd!!

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Netjes verpakt met een leuk berichtje erbij. Ook de prijs kwaliteit verhouding was goed!

Super webshop.

Groot assortiment, snel verstuurd en een leuke persoonlijke boodschap op de factuur. Ook in de winkel word je top geholpen.

Geweldig goede en snelle service

prima hulp gehad met het uitzoeken van de juiste kleuren voor een deken in blauwtinten. Supersnelke levering.

Heel snel mijn pakket bezorgt met een lief briefje.nu nog borduren.

Snelle levering een een vriendelijk krabbeltje op de pakbon

Snelle levering, goed verpakt. Mooie wol en nog een persoonlijk zinnetje erbij. In één woord SUPER. Smaakt naar meer

Supersnelle levering

Vrijdagmiddag gebeld met vraag en over een zelfsamengstelde kleur deken. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en na uitleg wat ik bedoelde mocht ik een half uur later terug bellen. Het pakket was uitgerekend en ik kon het zo bestellen. Ik kreeg een briefje erbij met een kleurentabel, super. Daarna via de webshop besteld. Kreeg al vrij snel de track en tracé code, met de bezorgden de volgende dag. Geweldig. Kreeg er zelfs nog een leuk, zeer ruikbaar, kadootje bij. Heel blij mee. Dik verdiende 10 van mij voor de vriendelijke hulp en snelle service.

Excellent

Fast and friendly service

Super ervaring

Al vaker besteld nu een account aangemaakt.... Vrijdag een bestelling gedaan en ondanks alle vertragingen zaterdag al in huis superblij mee En de persoonlijke woorden bij het pakketje helemaal top

Snel en persoonlijk

Mijn bestelling was heel snel onderweg en op de pakbon stond een leuk persoonlijk berichtje. Heel leuk!!!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, leuk stukje tekst op de lever bon geschreven.

Een perfecte service !

Een luisterend oor bij vragen en Een goed advies. Ook in de winkel Is het prachtig. Wat een keuze . Heerlijk.

Tijdige en vlotte levering met persoonlijke noot

Mijn bestelling is vlot geleverd. Het leuke vond ik de persoonlijke handgeschreven notitie. Dat maakt het persoonlijk en voelt alsof er met veel zorg aan de bestelling is gewerkt. Hartelijk dank, Andrea

Supersnel

kwaliteit, ruime keuze. En altijd een persoonlijke boodschap

super!

Alles is super snel geleverd, goed verpakt en ook nog met een persoonlijk berichtje.

snelle afhandeling, keurig verpakt snel geleverd

Snel en netjes

Na de bestelling geplaatst te hebben was het de volgende dag al in huis. Het persoonlijke berichtje vond ik hartstikke leuk om te lezen.

Snelle levering...allles wat ik nodig heb voor mijn hobby

Een goede ervaring!!

Goede service, vriendelijk en snel! Gewoon goed!

Snel geleverd en met een persoonlijk briefje erbij. Altijd leuk

mooi garen

eerste keer bij jullie een besteling geplaats en snel geleverd met het garen is ook goed te haken

Snel geleverd en prima service!

Ik heb een haakpakket besteld en werd goed via de mail geinformeerd. Ook in deze vreemde pandemie-tijd snel antwoord gekregen op een vraag over de factuur. Heel tevreden!

Prachtig garen en een snelle levering

T was moeilijk om garen uit te zoeken van een plaatje, omdat je t graag wilt voelen. Maar ik ben zeer tevreden over t garen, mooie kleur en fijne draad. En binnen 2 dagen in huis!

2 ongelijke bollen garen!!!

Twee bollen van hetzelfde garen Setakid moda van Katia besteld. Daarmee kon je een pull breien van het bijpassende patroon van Katia. Het garen is met kleurverloop (kleur schakeringen). Voor 1 pand en 1 mouw had je 1 bol garen nodig. Alleen was de hoeveelheid van de ene bol niet hetzelfde als de andere bol!!!( best een groot verschil) Bol was ongeveer rond de 25€per bol. Resultaat een pull met een lange mouw en een heel korte mouw. Een mail gestuurd naar Wolkast om uitleg met als antwoord we zullen het voorleggen aan Katia...? Tot op heden niets meer gehoord van Wolkast... Service...???

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...