Fantastisch verlopen

Mijn bestelling is fantastisch vlot verlopen ondanks Corona crisis

Niks te klagen

Supergoed

En snelle levering. Leuke opmerking op de factuur

Super snel in huis

Super snel in huis. En goed verpakt

Besteld en binnen 2 dagen geleverd. Het geleverde voldoet aan alle verwachtingen.

Goede snelle levering en leuke atente boodschap erbij Top

Snelle levering goede kwaliteit katoen.

Top boven verwachting

Besteld garen zou 2 weken op zich laten wachten. Was eigenlijk binnen 2 weken thuis afgeleverd. Bij controleren voorraad was eea toch nog aanwezig in gewenst aantal. Dik tevreden

Snelle ,goede levering

Zo snel je het binnen krijg, super .

heel goed en snel

heel goed en snel

Goede en snelle levering.

vlug en correct

vlug en correct

Snelle, nette levering

Meerdere malen besteld bij De Wolkast, dik te vreden.

Persoonlijk en vriendelijk

Keurige levering met vriendelijk handgeschreven briefje erbij. Meteen leuker om je pakketje te ontvangen!

Perfecte levering

Snel, sympathiek en correct zijn de trefwoorden

Vriendelijke service!

Ik bestelde maar één bolletje wol, om een project af te maken, maar dit werd toch geleverd met een vriendelijke handgeschreven wens erbij. Ga hier zeker weer bestellen!

Heel snelle levering en heel vriendelijk

Na bestelling ontving ik de volgende dag de producten. Op de factuur stond een handgeschreven vriendelijk bericht. Dat vond ik leuk.

Toppers

Al een aantal keer iets besteld, elke keer top en snelle levering en een persoonlijke noot, zo lief

Vlot geleverd, prima wol, personal touch erbij -> super!

Vlot geleverd, prima wol, personal touch erbij -> super!

verbluffend snel

Super snelle levering van een heel mooi pakket - nu fijn aan de gang met mijn hobby.

Mooie wol, goed patroon

De bestelling was vlot geleverd. Ik ben direct begonnen. Het is mooie wol en breit heerlijk.

Snelle levering, goede updates via de mail en een leuk, persoonlijk en handgeschreven berichtje op de factuur.

Voor het eerst iets besteld bij de Wolkast (pakket) Levering na een paar dagen (ik woon in België) Prima service - factuur via mail, dus geen papierverspilling !

Super service

Al mijn vragen werden snel beantwoord, hulp bij het uitzoeken van de juiste rondbreinaalden was ook prima. En dan bij levering nog een persoonlijk berichtje op de factuur! Daar wordt een mens blij van. Zeker een winkel om te gaan bezoeken als ik in de buurt ben!

Zeer snelle levering en netjes verpakt

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...