Heel snelle levering en ook nog eens netjes met een persoonlijk berichtje

Snel verzonden en leuk dat er iets persoonlijks op de pakbon geschreven is.

Speedy delivery

Easy to order, speedy delivery. My only criticism so far is that one of the balls has some knots in it. Otherwise, great service.

Attente brief en snelle levering van mijn bestelling zeer tevreden

Snelle, prettige levering!

snel de wol in huis!

Duidelijke webshop, prima service

Duidelijke webshop..makkelijk bestellen, prima service, snelle levering.

Goede communicatie

Tijdens het bestelproces werd aangegeven dat de bestelling zaterdagmiddag na 13.00u geleverd zou worden. Ik ben hiervoor de hele middag thuis gebleven maar er werd niks geleverd. Pas maandag kreeg ik bericht dat de bestelling woensdag zou komen. Als tijdstip werd vermeld tussen 8.30u en 21.30u. Dat is erg ruim en niet prettig. Wat wel attent is , is dat de Wolkast op de pakbon mij veel plezier heeft gewenst met het bestelde garen. Dit is er speciaal met de hand bij geschreven.

altijd geweldige service !!

snel, persoonlijk, geweldige service.... zoals altijd

snel geleverd met een persoonlijke noot

snel thuis bezorgd , en verrassend een persoonlijk briefje in het pakket.

Fijne wol, vriendelijke service!

Vriendelijke service: een handgeschreven zinnetje in de keurig verpakte doos met wol, waarmee ik veel plezier gewenst werd met de wol. Leuke verrassing, zo'n persoonlijke noot. En de wol voldoet aan mijn verwachtingen.

Vrolijk en verzorgd

Ik wordt altijd vrolijk als ik een pakje van de koelkast ontvang. Gewoon normaal op tijd, goed verzorgd en super kwaliteit. Een leuker begin van een mooi project kan ik me niet wensen. Bedankt Wolkast medewerkers.

Altijd goed advies en goede service.

Snelle levering en goed verpakt

Snel en een leuke persoonlijke touch!

super

snelle levering. Er stond zelfs een eigen geschreven berichtje op mijn bestelformulier.

Snelle levering en leuk dat er nog iets persoonlijks geschreven wordt

Geweldige service

Bestellen en binnen zeer korte tijd is het ook al geleverd. Top!

Heel prettig, snel geleverd met een leuk persoonlijk briefje erbij. Echt fijn dat ik niet hoefde te wachten!

Uitstekende ervaring met De Wolkast!

Het registreren als klant verliep niet vlekkeloos. Vervolgens heeft de eigenaar een registratie in orde gemaakt. Ook de punten werden gelijk bijgeschreven. Het haakpakket zag er keurig uit! Als service kreeg ik ook het haakpatroon gemaild! Ik ben inmiddels vol enthousiasme aan de gang met het haken van de deken! Alle lof voor de service en vriendelijkheid van deze mensen!

Snelle afwikkeling en goede snelle service

Fijn dat jullie die mooie gele Oceania nog op voorraad hadden voor een mooie trui voor mijn kleindochter. Goede service. Ik had nog nooit bij jullie besteld. Ik kijk de volgende keer zeker eerst op jullie site. Bedankt. Sylvia

Snelle levering, alles in orde bevonden. Leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zat.

Snel.

Ook nog een persoonlijk woordje. Leuk.

Snelle levering.

Mooie spulletjes

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...