Aanrader voor iedereen die handwerkt

Goede snelle service en een persoonlijke boodschap maakt het dat ik jullie zeker zou aanraden!!

Snelle levering, heldere communicatie

Zeer positief!

In één woord Super

Erg leuk geholpen en de online bestelling ook heel goed geregeld, kon het garen met hetzelfde verfbad nog krijgen en de volgende dag al in huis. Echt top!

Top service!

In de winkel of online, je wordt altijd correct geholpen.

Hele goede webwinkel, volop keuze, snelle en correcte levering.

Mijn ervaring met De Wolkast is heel positief. Snelle reactie bij vragen en goede en duidelijke communicatie.

Snelle verzending, vriendelijke winkel

Ik heb al vaker besteld, vind het echt een prettige winkel om (online) te shoppen. Erg attente afhandeling.

prachtig producten; supersnel en netjes geleverd

tijdens corona-virus crisis, vast aan huis...wel zin in breien maar weinig geschikte wol in huis. Bij de wolkast was er een uitgebreide keus dus besteld - mijn bestelling was snel bij elkaar gezet, goed verpakt en snel geleverd. Geweldig!

Supersnel geleverd.

Duidelijke website, duidelijke communicatie, snel en netjes geleverd. Ik bestelde een patroon, haaknaalden en 14 bollen wol. Alles was keurig verpakt in een stevige doos incl. noppenfolie zodat het tijdens transport ook netjes bleef. Er zat nog een persoonlijke noot bij wat ik als heel fijn ervaar.

Snelle levering keurig verzorgd

Mijn bestellig kwam heel snel binnen , keurig vacuum verpakt .

Snelle levering, prima verzorgd

Binnen 2 dagen werd mjjn pakket geleverd, Online vragen werden correct en snel beantwoord.

Goede service, mooi product

Mooie wol, snel geleverd, met een duidelijk patroon.

Eerste bestelling, keurig en snel thuis bezorgd!

Prima! 👍👍

Correcte en snelle levering

Eerste bestelling en deze werd correct en snel verwerkt. Goed ingepakt en kreeg netjes een T en T. Aan de bevelen webshop.

Niks op aan te merken!

Incl. track and trace, zoals het hoort.

Super snelle levering.

Scheepjes Chunky Monkey besteld super garen voor n deken. Prima service en snelle levering 👍👍.

Super service

Snel antwoord en de volgende werkdag de wol al in huis.

Snelle levering met persoonlijke boodschap. Ruime keuze in webshop.

Uitstekend in alles

Heel snel geleverd met persoonlijke boodschap, heel leuk

Super snelle service!

Deze week voor het eerst wol besteld. Deze snel en netjes gekregen met ook nog een persoonlijk geschreven boodschap op de pakbon. Super bedankt.

Helemaal top

Snel en netjes gevoerd, heel erg blij mee, nedankt

Snel en correct geleverd!

Dit zijn echt ondernemers met hart voor hun zaak. De liefde voor garen spreekt uit de correcte verzending met een persoonlijk woord!

Snelle en goede service

Goede service, Zelfs een wijziging nadat ik digitaal besteld had werd meegenomen.

Snelle levering en goede service

Bestelling op tijd ontvangen en netjes verpakt. Er zit zelfs vulling bij om het gehaakte kussen op te vullen. Vaak een persoonlijk berichtje bij het pakket wat aangeeft hoe zorgvuldig je pakket is samengesteld.

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering en alles prima in orde

Geweldige service!!

Ik had een deken pakket besteld in Engeland. Eenmaal op Tenerife, zat er geen patroon bij. Engeland kon het niet regelen... maar de Wolkast hielp mij. Zij verstuurden het dezelfde dag nog, zodat mijn vriendin het me zou kunnen nemen als ze naar mij toe vloog. Geweldig! Helaas zitten wij nu in lockdown, is mijn vriendin in Nederland gebleven en heb ik het patroon nog niet... maar dat ligt zeker niet aan de Wolkast! Bedankt voor de lieve en kordate hulp.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...