Super...

Snel en keurig geleverd, fijne webshop.

Mooi assortiment en vlot geleverd

Ik heb weer een prachtig wolpakket gekocht, tegen een goede prijs. Vlotte levering en een vriendelijk (handgeschreven) briefje erbij. Dat vind ik net die extra touch, die het persoonlijk maakt. Er worden gerecyclede dozen gebruikt, wat weer beter is voor het milieu. Na bestelling tot aan levering word je goed op de hoogte gehouden door middel van mail. Ik kom graag nog eens terug.

Netjes verzorgt en een snelle levering.

Ontzettend mooie wol waarmee je je creativiteit kunt waarmaken!!!

Snelle levering met een leuke note meegestuurd, spontane mensen!

Leuke webshop

Spullen keurig verpakt snelle levering. Leuk dat persoonlijke briefje erbij.

Snelle levering, prijs kwaliteitverhouding is goed.

Mijn bestelling voldeed prima aan mijn verwachting en werd snel geleverd. Erg leuk vond ik het toegevoegde handgeschreven kattebelletje, top!!

Snelle levering en vriendelijk briefje bij de bestelling

Snelle levering en een vriendelijk briefje bij de bestelling.

Prima website en goede aflevering met een vriendelijk briefje.

Mooie kwaliteit en snelle service

Snelle levering, goede uitleg, kleuren zijn zoals ik ze verwacht had !

Supersnelle levering, fijn dat er een persoonlijk berichtje aan toe gevoegd is!

Hele snelle levering, goed verpakt met een persoonlijk briefje, en dat zelfs met de feestdagen!

Een top winkel alles tip top

Ikzelf geniet als ik de doos open maak en er ligt een zelf geschreven persoonlijk briefje bij zo leuk is dat

Persoonlijk

Gewoon top

Super snelle verzending, goed verpakt en aan iedereen aan te bevelen.

Snelle levering, keurig verpakt, zelfs een persoonlijke berichtje op de pakbon😊

Bestel hier zeker weer.

eerste keer besteld, en goed gegaan.

Zowel de bestelling, als de aflevering prima in orde.

Snelle levering en goede communicatie

De spullen werden snel verstuurd. Dat ze later werden bezorgd kwam doordat PostNL vertraging had (een week voor kerst) maar daar had de Wolkast al voor gewaarschuwd via de mail. Ook reageren de eigenaren van de Wolkast snel op mailtjes

Snelle beantwoording van een vraag met goed advies

Door een wat domme beginnersfout had ik een patroon van het pakket Persian Tiles blind gevolgd zonder erop te letten dat ik alle 8 hoekige onderdelen in verschillende kleuren had moeten haken omdat ik een variatie pakket had(Eastern Jewels). Jim rekende voor me uit welke kleur ik bij moest bestellen om het af te kunnen maken en leverde vervolgens een nieuw pakket direct met bijbestelde bollen af.

Goed kwaliteit en snelle levering

Alles heeft een goed kwaliteit. Bij online bestelling snelle levering. Op factuur altijd handgeschreven iets, erg leuk.

Houden zich aan afspraken

Prachtige wol en volgens afspraak op tijd verzonden

Geweldig.

Heb kralen besteld met een smily gezichtje erop en de volgende dag waren ze er al, met een vriendelijk briefje erbij. Daarop werd mij veel plezier gewenst met mijn aankoop. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt en stel dat zeer op prijs. De kralen heb ik gebruikt als hoofdje op mijn gehaakte engeltjes en ze zijn heel leuk geworden.

Duidelijke website, snelle levering met een leuk persoonlijk berichtje.

De website is duidelijk een producten zijn goed van prijs. Erg leuk dat bij de bestelling ook nog een persoonlijk berichtje zat. De levering was snel.

Gewoon super

makkelijk te bestellen en hele snelle levering. De volgende keer ga ik weer voor De Wolkast

Prima verpakt en snelle bezorging , en snel antwoordt op e-mails .

Super zoals medegedeeld in de mailbox , alsook vriendelijk briefje erbij

Super..is een aanrader

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...