Goede levering

Goede levering en snelle reactie

Leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling. Snelle levering Mooi assortiment

Prima service ,snel je bestelling in huis.

Snel en efficiënt.

Het was heel makkelijk om de bestelling te maken en de wol was snel bezorgd.

Veel keuze, prima geregeld

Vlotte bezorging, leuk zo'n persoonlijke nood.

Leuk dat briefje erbij!

Wol ziet er goed uit! Hoop dat de deken mooi en warm wordt.

Super leuk de handgeschreven persoonlijke note!!!

Alleen maar goeds

Snelle levering met persoonlijke noot!👌

Bestelling goed ver pakt en snel geleverd. Persoonlijk briefje erbij. Bestelling goed te volgen. Kortom helemaal super!

Een zeer snelle levering met een persoonlijke noot echt super

Een zeer snelle levering met een persoonlijke noot. Echt geweldig

Snelle levering en goed verpakt!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling. Snelle levering en goed verpakt. Ben zeer tevreden!

Snelle levering, precies wat ik had besteld. En ook nog eens een heel leuk persoonlijk briefje erbij. Helemaal blij mee

Goede snelle service met persoonlijke noot

Goede snelle service met persoonlijke noot.

Super snel geleverd

Donderdagmiddag iets besteld en vrijdag lag het op de mat! Leuk dat jullie er een persoonlijk briefje bij doen!

Snel, correct, persoonlijk: helemaal goed!!!

Heb een cadeaubon besteed, supermakkelijk. Het enige moeilijke was het kiezen: veel te veel dingen die ik leuk vind :)

Geweldige service

Gebeld of ze het garen, wat ik wilde nog hadden van het zelfde verf ad, ze hebben het gelijk aan kant gelegd. Volgende dag al in huis. Super dat ik deze winkel online heb gevonden.

prettig contact, snelle levering

Maandagmiddag geïnformeerd of het garen, dat ik in juli al gekocht had, nog leverbaar was omdat ik te kort kwam; dinsdagmorgen had ik het in huis! Hartelijk dank!

Maandag besteld, dinsdag keurig verpakt In de brievenbus.

Prima wolwinkel

Snelle levering, prima leveringsvoorwaarden en persoonlijke noot.

keurig geleverd

keurig geleverd alleen jammer dat ptt post er zo lang over deed 3 dagen

Het was een snelle levering. Goed verzorgd en goede kwaliteit. Vriendelijke mensen, want na levering nog ff de winkel bekeken.

Super tevreden!!!!

Bestelling werd zeer snel geleverd, super opvolging! Een persoonlijke nota met de hand geschreven maakte het helemaal af. Ik kon het haakpakket met en zonder patroon kopen wat ook niet overal mogelijk is en heel makkelijk zo. Dit was mijn 2de aankoop en van beiden zeer tevreden dus.

Geweldige webwinkel

Ales prima verzorgt netjes ingepakt

Ik had ringen besteld voor 5 kerstbomen van 4 ringen. Jammer dat de kleine ringen bestaan uit sleutelhangerringen. Als ik dat had geweten had ik ze niet besteld. Ik had het beter eerst kunnen vragen maar nog beter is om dit duidelijk in de beschrijving te zetten. Waarom niet gewoon de witte ringen van 39 mm?

Tevreden

Ik kreeg wat ik had besteld met een persoonlijke groet

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...