Prima service met persoonlijke touch

Prima service met persoonlijke touch.

Toppie

Duidelijke site , bestellen gaat snel en de levering is ook snel en alles goed verpakt

Keurig geleverd!

Goede website, levering binnen een dag. Blij mee!

Goed bevallen

Goede website duidelijk Goed verpakt En duidelijke levering

Geweldige service

Bolletjes katoen altijd keurig verpakt en een persoonlijk geschreven briefje erbij maakt het zo lekker persoonlijk

gister besteld vanmorgen al via de post

gister middag bestel vanmorgen al in huis

Ik ben helemaal tevreden!!

Snelle levering. Keurig ingepakt en ook nog een persoonlijke noot op de leveringsbon. Super!

Duidelijke website.

Naast een duidelijke website ook telefonisch goed bereikbaar. Ben telefonisch op een klantvriendelijke manier geholpen. Bestelling was goed verpakt. Bezorging was snel. Erg leuk om met de hand geschreven bericht er bij in te vinden!

Wolkast is de beste!

Wederom zeer tevreden. Jim en Brigitte denken ook mee als je niet zeker bent over bijvoorbeeld welk garen je wilt gebruiken en hoeveel je nodig hebt. Snelle levering, netjes verpakt en de persoonlijke notitie op de pakbon maakt het nog leuker!

Top service!!!

Een snelle levering, keurig verpakt en de moeite genomen om een persoonlijk berichtje erin te zetten!!!

Prima leverancier

Netjes ingepakt en snel geleverd

Netjes verpakt en snelle levering

Goed & snelle service

Via website besteld, snel gevonden wat ik zocht. Na invoeren van bestelling direct bevestiging en verzonden, vlgnde dag in huis.

Uitstekende service,

Snelle levering en een leuk persoonlijk briefje erbij !

snelle levering, leuk persoonlijk berichtje erbij dat verraste mij. Top

Fijn

Snel en goed

Snel geleverd, mooi garen en leuk persoonlijk briefje erbij.

Snelle levering, keurig verpakt, vriendelijk woord.

Zie bovenstaande reactie.

Snelle en goede levering

Goed en snel

Snel en goed ben tevreden

Snelle levering en goede service. Ga hier zeker nog vaker bestellen. Zou een ieder deze website aanbevelen.

Een prima levering

Snelle levering mooie wol, ga in de toekomst vaker een bestelling bij jullie doen

Lief!

Mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap. Erg lief! Er wordt met veel liefde gewerkt bij de wolkast 😊

Zeer snel en correct geleverd , zelfs in België

Zeer snel en correct geleverd , zelfs in België

Vriendelijke en correcte service.

Een overzichtelijke website waarop ik alles makkelijk terugvond. Ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling en werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling en de levering. Een aanrader !

Een prima service en een snelle levering van de door mij bestelde artikelen!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...