Fijne winkel om je aankopen te doen!

Alle internetbestellingen worden perfect en heel snel geleverd. Op de aankoopbon staat altijd een persoonlijk dankwoord van de verkoper. Super! Een uitgebreide collectie en een goede sfeer in de winkel.

Zeer vriendelijk en tip service bij problemen. Correcte en snelle levering.

De site was duidelijk en de bestelling was ook vlug bij ons

Vandaag besteld morgen in huis

Vlotte levering met een leuk berichtje erbij!

Prima!!!

snelle levering, fijne mensen

Goede en snelle service!

Een 10 voor de bezorging

Super snelle en goed verzorgde levering

Zeer snelle keurige levering

Zeer snel geleverd. Keurig verpakt. En een handgeschreven groet/tekst op de pakbon. Voelt erg vertrouwd en gewaardeerd

Goede services vriendelijke mensen ze hebben een mooie winkel en webshop ga zo door

Mooi op tijd geleverd.

Zal zeker nog eens een bestelling doen.

Prima webshop

Goede spullen. Goed geholpen. Bij bestelling die op nalevering is. Wordt je goed geïnformeerd waarneer het wel komt.

Top service.

Prima service, snelle reactie bij vragen

De wolkast is een hele fijne webshop. Ik heb al meerdere keren artikelen besteld en ben zeer tevreden over de snelle en nette levering. Altijd met een persoonlijk “woordje” op de bijgevoegde brief. Er wordt ook heel snel gereageerd op vragen per e-mail. Ik ben zeer tevreden!

alles netjes opgestuurd

goed overleg goede spullen

super netjes en snel!

er is snel en netjes geleverd en omdat het niet voorradig was, snel geïnformeerd en ondanks dat had ik het binnen 2 weken in huis super!

Snel en goed, met een persoonlijke noot op de bon! Prima.

De vierde bestelling ven een dekenpakket alweer, elke keer weer een plezierige ervaring!

Fantastisch, super levering

Naar aanleiding van een run op een artikel was dit niet meer in Nederland en België in te kopen. Maar in Duitsland nog wel. Kreeg hiervan tussentijds een mail dat hierdoor de levering iets langer duurder dan gewoon. Maar best nog snel. Super

Snelle levering, top

Super......snelle service.... netjes verpakt

Fijne site.

Correcte levering

Heel fijn!

Wol voor dekens besteld. Keurig verstuurd en de volgende dag al binnen met een leuke boodschap! Aanrader

Snelle levering, correcte behandeling

Ik heb al eerder besteld en was toen ook tevreden. 1 item kon nu niet geleverd worden. Hier is met mij contact over opgenomen en een alternatief aangeboden. Prima afhandeling.

Website informatie wordt nagekomen

Het bestelde garen werd op de beloofde tijd geleverd. Was netjes verpakt en was wat ik had besteld

Fijne site, duidelijk en snelle levering!!

Snelle levering, duidelijke site en om het persoonlijk te maken een leuk briefje bij de levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...