super

Snelle levering en duidelijke handleiding. Voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd!

Prima site, vlotte levering!

Snelle en correcte levering

Maar twijfel over de kwaliteit van het garen. Splijt heel gauw

Snelle levering!

Bestelling de volgende dag al in huis!

De service is super. De spullen kwamen geel snel.

Super goede service, snelle levering

Super snelle levering, vriendelijk aan de telefoon. Was een patroon vergeten mee te sturen, geen enkel probleem werd direct gemaild. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Uitstekend geregeld

Snel geleverd en goed verpakt

Duidelijk webshop snelle levering

Uitstekende service

Bij mijn download van het patroon ging door mijn eigen doen iets verkeerd, kreeg het patroon nogmaals toegestuurd!

Er wordt zeer snel gereageerd en verzonden TOP

Zeer goede service

Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit. Goede service

Snel goed vriendelijk

Prima spullen. Snel geleverd.

super en snel

snelle afhandeling en makkelijk te downloaden.

Duurde iets te lang

Een .pdf is toch zo verstuurd zou je zeggen. Maar het duurde zo lang dat ik twijfelde of het goed was doorgekomen. Tevens vind ik 7,50 erg duur voor een patroon.

goede service.

De levering was snel en alles aanwezig.

Mooi pakket (Persian tiles) alhoewel ik me niet gerealiseerd had dat het 100% acryl garen zou zijn. Daar houd ik niet zo van.

Veel keuze en snelle levering

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering

Prima service, vlotte afhandeling.

Breed assortiment en ze doen wat ze beloven.

Makkelijke site. Zo te bestellen snel thuis en met een vriendelijke quote.

Snel en mooi garen in huis

Ze denken met je mee en met tevreden gevoel ga ik met t garen aan de slag. Ik ga vaker bestellen.

Fijne winkel

Mooie wol en goede service. Ik kom hier zeker terug

Heel snelle levering

Alles was top geregeld.

Besteld op zondag en ondanks dat maandag de winkel is gesloten , toch verstuurd zodat ik dinsdag het pakket in huis had, hartelijk dank. Persoonlijk berichtje erbij maakte het helemaal af.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...