Pluspunten

Leuke behandeling vanwege mijn kleursamenstelling

Pluspunten

Snel en netjes verpakt

Pluspunten

Snelle service. Heel attent, de handgeschreven woorden op factuur, geven een persoonlijke touch.

Pluspunten

Hele snelle levering, altijd goed, meedenken enz

Pluspunten

snelle levering. een persoonlijk woordje, dat doet goed

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, denken graag met je mee, snelle verzending en altijd keurig ingepakt. Met een persoonlijke krabbel op de pakbon, zo leuk!

Geen.

Pluspunten

De persoonlijke note op de bijgaande factuur vind ik een leuk idee. Komt dan ook zeer positief over.

Niets. Ga zo door. Top

Pluspunten

Snelle nette afhandeling

Pluspunten

Heel fijn dat je zelf kunt aangegeven waar het pakket geleverd kan worden.

Pluspunten

Heel tevreden over de service, bestellingen zijn netjes op tijd!

Pluspunten

Snelle service en persoonlijk bericht op de pakbon!

Ik kon niet aangeven of ik het pakket in de avondje kon laten bezorgen of ik kon dit niet vinden

Pluspunten

Ik kwam niet uit de kleuren die ik moest gebruiken voor een deken, ik ben zo geweldig geholpen echt een aanbeveling waard.

Die zijn er niet v.w.b. mij.

Pluspunten

Prima levering.

Pluspunten

Snelle service, leuke winkel!

Pluspunten

Ik heb vorige week de stylecraft special dk in de aanbieding gezien en gelijk bestelling geplaats. Vanochtend binnen gekregen, netjes ingepakt. Bedankt voor de lieve bericht op de pakbon. Tot mijn volgende bestelling. Groetjes, Ayla

Pluspunten

Ruime keuze, vriendelijk berichtje op de bestelbon, snelle levering, in 1 woord: top bedrijf. Jammer dat het zo ver rijden is tot aan de winkel, wij zijn van Genk in België maar we komen binnenkort toch eens langs, maken we er een gezellige daguitstap van. Dikke duim.

Geen enkele. Je merkt dat jullie met passie jullie werk doen. Blijf zeker zo verder doen, ik beveel jullie bij iedereen aan.

Pluspunten

Bij een foutje bij postnl was pakket kwijt geraakt. Na 1 mail meteen opgelost en ander pakket gestuurd. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verzonden

Bezorgkosten te hoog. Voor patroon opsturen wordt €3,95 gerekend.

Pluspunten

Snelle levering. Handgeschreven bericht maakt het persoonlijk. Goede eerste indruk.

Pluspunten

Meedenkers die aanpakken. Super fijn dat ze de Havana vertaald hebben en inmiddels ook pakketten aanbieden.

Pluspunten

Snelle , nette levering met persoonlijke touch

Pluspunten

Besteld en de volgende dag in huis. Super. En leuke tekst erbij: heel veel plezier met beide dekens. Heel leuk.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...