Snelle nette levering

Pakketje geschikt voor brievenbus. Geleverd wat besteld is. Netjes verpakt Ook nog snel geleverd

Perfecte, snelle levering.

Personeel is vriendelijk en enthousiast!

Groot aanbod en snelle service

Veel keus in wol en snelle goede service

Snel en correct

De bestelde wol word zeer snel geleverd is is precies zoals besteld.

Superfijne internet winkel

Mijn aankopen bij de Wolkast gaan per internet en ik ben er superblij mee! Mooie, overzichtelijke website, heel veel keuze. Wolkast houdt je netjes op de hoogte van de voortgang van je bestelling en de verzendkosten zijn ook nog eens laag! Aanrader!

Ruim assortiment, snelle goede levering!

Ik had verschillende maten veiligheidsoogjes besteld, die werden keurig per maat in een zakje met daarop de afmeting vermeld geleverd. Dat heb ik bij andere online wolwinkels wel eens anders gehad, dan zat alles in 1 zakje. Heel fijn en snel geleverd.

Vlotte bediening, duidelijke website

Idem

Snel geleverd, met een aardig briefje erbij.

Snel en probleemlos, zoals altijd.

Fijne winkel, online en fysiek.

Vlotte levering en goed verpakt.

Vlotte levering

Super snelle levering. Binnen 1 dag de bestelde items ontvangen.

Klasse

Bestelling snel geleverd. Ringen van goede kwaliteit. Alleen jammer dat er geen katoen bij zit.

Als vanouds snelle en perfecte levering

Al vaker bij de Wolkast besteld. Nog nooit problemen gehad. Snelle en correcte levering met altijd een vriendelijk briefje. Ik bestel mijn wol nooit meer ergens anders.

Prima webshop!

De volgende dag in huis, met een handgeschreven bedankje! Top webwinkel!

Prima winkel, snelle levering, normale verzendkosten.

Fijn dat de wol zo snel in huis was, kon meteen beginnen.

Uitstekend, hier kom ik wel weer.

Prachtige wol en uitstekende service. Met een leuke persoonlijke notitie erbij, fijn.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid in een winkel.

Veel keuze, veel expertise. En overzichtelijke winkel.

Snelle reactie, vriendelijke toon

Goede eerste ervaring, ga hier vaker bestellen

Overzichtelijke website waarbij goed te zien is of iets op voorraad is. Besteld en de volgende dag netjes geleverd! Heel fijn!!

Mooi assortiment, vriendelijke behulpzame mensen

Ben er goed geholpen met prima advies

Snelle levering en goed verpakt

De wol prima kwaliteit. Snelle verzending. En dan een persoonlijk zinnetje eronder, dat was geweldig

Super snelle bezorging en ontzettend uitgebreid

Wat een zeer uitgebreide collectie wol en breinaalden. Deze uitgebreide webshop zorgt ervoor dat ik nog lang niet uitgebreid ben.

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering keurig verpakt, duidelijke beschrijving

Hele snelle en correcte levering

Prima.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...