Prima ervaring!

Alles is in orde!

In één woord super!

Ik kom graag bij de wolkast. Lekker rondsnuffelen, garen voelen en het assortiment is ruim Wanneer ik vragen heb word ik altijd goed en vriendelijk geholpen.

Het persoonlijke briefje erbij maakte het perfect. Geen keten die snel en veel wil verkopen maar een persoonlijk briefje en alles netjes verpakt... zalig om hier te bestellen ga dit zeker nog vaker doen. Dank u aan het wolkast team. !!!

Groot assortiment en snelle levering

Door het grote assortiment was het gemakkelijk de juiste sol voor mijn project te vinden. Mijn bestelling werd snel geleverd zodat ik met breien kon beginnen. Het was keurig in een doos verpakt.m

Snelle levering en goede communicatie ✨☺️

De scheepjes wil van soft fun is in vele kleuren te krijgen op deze site!! Zeker mijn favoriete is latte.. Voor een Granny deken te haken is deze winkel online waar je moet zijn!! Blije haakfan.

alles te vree

altijd netjes op tijd onze bestelling dus geen opmerkingen een zeer duidelijk site zeker bij de garens , heel makkelijk te combineren

Behalve het versturen..gaat niet goed. Loopt niet synchroon met het versturen van de email en de werkelijke verzending.

Snelle levering Zeer tevreden

ben tevreden

kreeg goed advies via de telefoon met kleuren enz.

Net een grote snoepwinkel en zeer gezellig en kundig personeel

Super.

Levering werd mooi ingepakt met een leuke boodschap. Pakket was vlug klaar om te verzenden. Alleen jammer dat Post NL het te druk had en ik even langer moest wachten op mijn pakket.

Goed, snel en vriendelijk

Goede service, snelle contact en communicatie

Makkelijke website met groot assortiment. Bij bestellen later was geen probleem. Snel geveleverd.

zeer behulpzaam als er vragen zijn , topteam

aan te raden om een bestelling te doen

Snelle levering en een persoonlijk woordje bij het pakket

Goede ervaring. Wol snel geleverd

De post.nl doet er op dit moment lang over om een pakket te bezorgen, dus werd het privé bezorgd. Top

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt en nog een persoonlijke boodschap op de leveringsbon, heel attent!

Snel geleverd en snel antwoord op mijn vragen achteraf!

De bestelling was snel bezorgd, Ik heb eerst het patroon gelezen en had gelijk twee vragen. Via messenger vragen gesteld en bijna direct antwoord! Kortom ben heel tevreden.

Mijn bestelling netjes verpakt en snel geleverd

Geen spijt te hebben.

Zeer snelle en complete levering, netjes verpakt. Groot aanbod, maar toch makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had. En een lief briefje erbij.

Niet duur en super snel je bestelling binnen.

Snel en goed.

zeer aan te raden webshop !!

super service. Pakket verloren gaan in de post, zonder problemen een nieuw pakket opgestuurd gekregen. Zeer vriendelijk en behulpzaam !

Mooie wol

Zo goed geholpen. Zeer vriendelijk. Snelle verzending met leuke notitie er bij.

Zie hierboven.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...