Verkeed voor gelicht

Ik kom in de winkel om een poncho te kopen om te haken, zoals het patroon. Ik zei al de col heeft een andere kleur, maar omdat je hem breit, kom het goed. Maar bij thuis komst na de vakantie, blijkt dat het 2 bollen te weinig zijn van een andere kleur, terwijl ik het al aan gaf. Het probleem is wel op gemist naar een telefoontje, maar toch!. Je gaat naar de winkel en komt thuis, klopt het niet, daar baal ik van¡!!!

Groot assortiment en snelle levering

Hier kan ik praktisch alles vinden voor mijn (haak)hobby en de levering is super snel. Bovendien als je het pakket tot brievenbuspost kunt reduceren vallen de verzendkosten ook mee.

Snelle correcte levering

Een missend bolletje wol om een trui af te maken werd hier gevonden. Snelle correcte levering en doorrrr

Bestelling snel en netjes ontvangen

Bestelling prima en snel verwerkt.

Alles word altijd perfect uitgevoerd met een persoonlijke boodschap.

Service perfect. Altijd snelle levering. Altijd een leuk berichtje bij je bestelling of je elkaar persoonlijk kent. Zo fijn.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering, netjes verpakt en altijd een leuk handgeschreven briefje erbij.

prima service, mooie wol en keurig verzonden

De wol die ik besteld hebt werd keurig in een mooie doos afgeleverd. Een goede manier om op een snelle manier weer verder te kunnen handwerken.

Supersnelle levering

De bestelling was echt heel snel bezorgd, en ook de klantenservice was super, en heel vriendelijk.

Ben over alles tevreden.

Goed materiaal, snelle levering, goed verpakt.

Alleen maar positief

Bestelling ging makkelijk. Zelf afgehaald in de prachtige winkel. Goede communicatie omtrent de bestelling. In de winkel heel vriendelijk personeel, zeer kundig en altijd bereid om te helpen als je niet uit het patroon komt. Top.

Prima geregeld

Snel in huis en keurig verpakt!

Ik heb de wol voor mijn moeder besteld en zij was heel blij met de snelle levering. Ze kon weer snel verder met geiten wollen sokken breien. Ook het persoonlijke bericht erbij, vond ze erg leuk.

Snelle levering, mooie wol!

Lang op zoek geweest naar een pakket met alle benodigdheden en patroon en heel ceel kleur. Inmiddels lekker bezig en al 10 granny s klasr en aan elkaar gehaakt. Heerlijke bezigheid!

Netjes verpakt, leuke krabbel op de pakbon.

Supersnel en voordelig in huis

Hele snelle levering, met leveringsupdate en niet te dure verzendkosten. Mooie kwaliteit en mooi verpakt met een lief briefje erbij ook nog.

Prima snelle levering.

Bijzonder patroon, waar ik de komende tijd met veel plezier al mijn haak skills op kan botvieren.

Super service!

Er waren verkeerde kleuren verstuurd, maar na een telefoontje had ik de volgende dag al de goede kleuren in huis en mocht de eerste zending houden.

Supersnel geleverd, goede keuze en prijs.

Wol besteld en binnen drie dagen geleverd gekregen, super!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed op de hoogte gehouden van de levering

Ik bestel hier heel graag mijn garen. Goede service snelle levering. Dikke pluim.

Leuke webshops

Heb altijd een goede service en de wol optijd geleverd

Goede kleurenfoto's en supersnelle levering

Ik kom graag terug.

Top kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over de Wolkast. Top kwaliteit wol. Snelle levering. Altijd met de handgeschreven persoonlijke noot op de pakbon. Vriendelijk personeel.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...