Goede snelle service

Prima webshop, snelle levering en op de pakbon een persoonlijke noot.

Prima! Secuur vriendelijk en snel

Meedenkend

Heel tevreden

Had niet verwwacht zo vlug mijn bestelling te ontvangen en het garden is echt zoals op het scherm supper blij mee bedankt

Snelle levering , goede webshop

Snelle verzending en bezorging!

Veel keus en Snelle levering

Prima webshop

Duidelijk patroon met fijn garen

Leuke enthousiaste mensen die altijd klaar staan om het juiste advies te geven

Perfect!

De levering was snel, top kwaliteit! Vriendelijke Klantenservice :)

Veel keus en uitstekende service

Iedere vraag wordt serieus genomen en naar tevredenheid beantwoord.

Bijna altijd alles op voorraad, vriendelijke snelle service en veel keuze

Voldoende keuze met snelle levering.

De Wolkast ontdekt via Google. Prettige ervaring aan overgehouden. Leuk bericht bijgesloten om je suc6 te wensen bij het te maken project.

Bestelling is altijd super snel in huis, goed verpakt en het persoonlijke boodschapje erbij maakt het nog leuker!

Prima, niets op aan te merken

Vooral de handgeschreven opmerking bij de bestelling waardeerde ik zeer.

Helemaal prima......snelle verzending ook!!!

Heel tevreden over De Wolkast!!!

Perfecte service

Blij met De Wolkast

Supersnelle levering en goed verpakt. Om de verzendkosten laag te houden wordt de wol in een vacuüm gezogen zak verpakt zodat het een brievenbuspakketje wordt. Fijn dat er zo meegedacht wordt.

goede service

Heel fijne ervaringen met de Wolkast! Telefonisch zelfs met kleuren geholpen en goed, ze nemen de tijd voor je en bellen je zelfs terug als ze een betere oplossing weten. Complimenten, een 10 maar de service is ook zo perfect

Super goed

Snelle levering. Via mail goed op de hoogte gehouden. Netjes verpakt.!

Nette en zeer snelle levering

Nette en zeer snelle levering

Zoals altijd goede snelle verzending

Al vaak besteld bij de Wolkast. Geen minpuntjes voor mij. Tot de volgende keer!

Fijne webshop, veel keus, snelle verzending, nette verzendkosten

Ik bestelde mijn wol altijd bij een andere ‘grotere shop’, maar de Wolkast heeft prachtige keus en snellere en goedkopere verzending! Wat wil je nog meer? Heb deze webshop al aan meerdere mensen als goed en fijn geadviseerd :)

Snelle levering met een persoonlijke boodschap. Mooi om dat mee te maken dat het kan en zoveel kan betekenen. Top dus.

Helemaal top

Behulpzaam. Deskundig. Snelle levering.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...