Prima service! Snel en goed

Prima service! Snel en goed

Snelle bezorging, alles prima in orde.

Snelle levering en goede service

Als je iets besteld is het er meestal binnen een paar dagen. Ze zijn betrouwbaar in de leveringen.

Heel tevreden!

Goede service, goede prijzen en super personeel! Schrijven persoonlijk een bedankje en maken het hierdoor heel persoonlijk.

Snelle levering met een pakbon voorzien van een persoonlijke noot. Doet erg plezierig aan.

Zeer snelle reactie op vragen en snelle levering van materiaal.

Zeer goed.

Always a great experience

I order Yarm from de Wolkast every few months. Always a pleasure. Good selection, fast shipping, always a personal note. This is the only shop I order Yarm from now.

Altijd prima voor elkaar

Keurige afhandeling van de bestellingen

Prima verzorgd!

De bestelling werd snel bezorgd en zag er goed uit!

Mooie webshop, prima levering!

Fijne site, snelle levering

Bestelling was makkelijk te plaatsen en is snel geleverd!

Super heb nog altijd op jullie kunnen rekenen.

Kan niet beter!

Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam en goede materialen. Hulde!

Vriendelijk Goede service Snelle levering

Mooie wol, snelle levering. Vooral de vacuum verpakte wol is top omdat het door de brievenbus kan, scheelt verzendkosten!

Prima ervaring

Alles keurig en op tijd bezorgd

Snelle levering en prima service

Super en snel geleverd

Veel keuze, duidelijk wat er wel is en wat er niet is, er zit altijd een briefje bij de bestelling, e.e.a. is netjes verpakt. Heb nu alleen twee keer gehad dat de bezorging ervan langer duurt dan wat op de website staat (duurde drie dagen en vijf dagen). Kan niet beoordelen of dat aan de pakketdienst of De Wolkast ligt. Maar is vervelend, dus daarom net geen 10. Verder alles dik in orde.

Perfecte levering

Lekker snel ook.

Mooi

Haakpakket kwam snel, duidelijk patroon en mooie garen

Hele snelle levering

Snelle levering en vacuum verpakt en goedkope verzendkosten.

Ruime keus op duidelijke website, snelle levering in stevige verpakking, top!

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij dit bedrijf. Telkens werd het vlot geleverd en kreeg ik wat ik bestelde.

Altijd een goede ervaring met De Wolkast

Mijn vragen werden heel snel beantwoord. Mijn bestelling werd goed opgevolgd en snel geleverd. Ik werd met raad en d(r)aad bijgestaan! Ik heb al vaker een brei- of haakpakket besteld bij De Wolkast en ben altijd optimaal tevreden geweest.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...