Niets op aan te merken. Alles verloopt perfect

Zeer fijne winkel met kennis van zaken en een uitgebreid assortiment. Zeer vlotte afwerking van online bestelling!!!

Snelle reactie op vragen en vriendelijke betrokken medewerkers. Ik koop er graag.

Snel

Levering was snel en ook heel fijn dat het door de brievenbus kon

Keurig verzorgd.

Super hoor keurig verzorgd.

Ik bestel nog.

De artikelen die ik besteld heb, waren super, het heeft 1 week geduurd eer ik ze thuis had. BELGIË, er zat wel een feestdag tussen. 10 april, paasmaandag.;-) Ik had deze vroeger verwacht. Mvg erika

Goede kwaliteit

Ik heb alleen maar een boek besteld en dit is wel in goede staat toegekomen na een weekje of wat geduld te hebben wachten.

Mooie selectie, snelle levering

Precies wat ik nodig heb

Geweldige zaak met geweldige service, zowel het materiaal als de mensen die het verkopen.

Ik koop graag bij De Wolkast. De materialen zijn van goede kwaliteit, ze worden keurig en op tijd geleverd en aan de telefoon word je met raad en daad geholpen.

Prima ervaring

Duidelijke website Vond precies de artikelen die ik nodig had Snelle levering met een handgeschreven berichtje op de pakbon, heel tevreden ook over de producten, ga zeker vaker wat bestellen

Snelle service en mooie wol

Mijn bestelling was er snel en de kwaliteit van de wol is goed.

Snelle levering Groot assortiment Laagste verzendkosten van alle wolwebshops, die ik bekeken heb.

Erg goed

Soepel bestellen en bezorgen

Snelle levering en ook leuk een vriendelijk woordje

Fijn product mijn eerste werkstuk is al af haakt heel fijn en ook een mooie prijs.

Snel

Goed verzorgd en een snelle levering.

beste wolwinkel ooit

heerlijk om te gaan shoppen bij de wolkast. klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. zowel in de winkel als ook online. je kunt bij je bestelling altijd een lief woordje verwachten.

Meteen overal mee op de hoogte gehouden

Goed ,zou de volgende keer meteen weer kopen bij jullie,bel je tel.word je gelijk fijn ter woord gestaan,heel fijn

Mooie strak ingerichte winkel met super vriendelijke mensen !

Groot, licht, veel, mooi assortiment, de wereld aan accessoires, gezellig en alle tijd voor advies en een vriendelijk woord. Ben blij met jullie.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering. Post.nl wat minder snel hier in het hoge noorden.

Superfijne winkel!

Altijd snelle levering met een persoonlijk briefje erbij! Ik bestel er graag.

Geweldige service, supervriendelijk te woord gestaan.

Rond 16.40 uur gebeld met de vraag of ze nog een bepaalde wolsoort met kleurnummer hadden, ze heeft gekeken en het was niet hetzelfde kleurnummer, maar ze dacht niet dat er veel verschil in kleur zou zitten, omdat de beide kleurnummer die zij op voorraad hadden nagenoeg hetzelfde waren. Wanneer ik nog snel een account zou aanmaken en het zou bestellen, zouden zij ervoor zorgen dat ik het al de volgende dag in huis zou hebben. En dan te weten dat ik er niet eens veel haast mee had, maar ze drong er op aan im het wel te doen, omdat het voor hen geen probleem om dit nog even voor 17.00 uur te regelen. Echt superfijn geholpen, ik ga er in het najaar sowieso met één vriendin (of meer) naar toe om in hun winkel rond te neuzen en mooie wolletjes te kopen natuurlijk!

Service en kwaliteit

Verschillende keren online wat dingen besteld omdat ik niet in de gelegenheid ben om de winkel zelf te bezoeken. Maar altijd vriendelijke service, goede antwoorden op mijn vragen en goede kwaliteit producten. Altijd zeer tevreden.

Het is ook uitstekend

Fijne winkel bestel hier graag

Alle spulletjes de volgende dag binnen met een gezellig briefje erbij!

Website was niet correct

De kleur op de website klopte niet met de omschrijving Gevolg andere kleur dan ik besteld had. De kleur is zo mooi toch gehouden. Via maill hierop geattendeerd en de website is aangepast.

Prima levering en service

Leuk dat persoonlijk berichtje bij je bestelde berichten.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...