Fijne ervaring

Er was iets verkeerd gegaan met het leveren thuis of ophalen .een telefoontje en het was geregeld .dus fijn geholpen

Een korting gevonden op een wolsoort die niet vaak in de aanbieding is. Het proces van bestellen en een account aanmaken was makkelijk, en de levering van het pakket was snel.

Prima geholpen

Helemaal geen op of aan merkingen. ik wordt uitstekend bij jullie geholpen. Echt waar.

Super snel en compleet

Mooie site, snelle levering. En goed advies

Hartelijke mensen, snelle en goede service

Pakbon en inhoud zending checken is simpel omdat alles op volgorde in de doos is opgeborgen. Mooie kwaliteit garen!

Prima verzorgd en supersnel!

Na bestelling binnen half uur verzendbevestiging en volgende dag op de deurmat

Supersnelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis en altijd een persoonlijke groet erbij

Tevreden, maar geen reactie

Ik ben erg tevreden over de Wolkast. Snelle verzending en prima materialen. Maar het patroon wat ik had besteld is zeer moeilijk te begrijpen. Ik heb daar een mail over gestuurd, maar ik heb helaas geen reactie mogen ontvangen. Dat vind ik jammer.

snelle nette levering

Makkelijk te bestellen en zoeken op de website en netjes en snel geleverd.

Vlotte service

Uitstekend!!!

Goede snelle levering en netjes verpakt een aanrader!

Bestelling snel geleverd

Snel

15:00 uur besteld 14:00 uur de andere dag in de brievenbus! Ik kon weer verder!

Supersnelle bezorging. Fijn materiaal.

Goed en snelle levering!

Goed en snelle levering!

Zorgvuldig ingepakte levering.

Ik heb een nieuw haak project gezocht en gevonden op de mooie website van De Wolkast. Dit heb ik besteld. Het werd snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij. Leuk!.

Mooie kwaliteit heel snel geleverd!

Heel tevreden van jullie.

Snelle levering met een hartelijk kaartje er bij.

Bestelling was snel binnen.

Snel alles binnen!

Fijne duidelijke website, vol inspiratie! Snel gevonden wat ik wilde, en net zo snel alles in huis! Fijn!

Alles altijd netjes geregeld en snel geleverd goede kwaliteit

Ik heb mijn wol besteld het is goede kwaliteit wordt echt super snel geleverd de service is goed en heel netjes verpakt de eerste keer had ik een vraag en ook heel snel antwoord terug super team bij jullie Ben heel tevreden

Zie hieronder, meer hoef ik niet te zeggen

Ben heel blij met de grote keus, en enorm snelle levering!

Jullie stuurde het gelijk op(dinsdag)heb het nu nog niet ontvangen wegens drukte bij de bezorger(vrijdag)

Ik ben erg tevreden

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...