Laatst had ik twee soorten wol van het zelfde merk gekocht en toen belde iemand van de wolkast om te checken of dit wel klopte. Verder altijd op tijd geleverd en prima verpakt

Goede service. Altijd een persoonlijke notitie op de bestelbon. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Snelle levering, lage verzendkosten

Goede kwaliteit garen en veel keuze en dan wordt je bestelling ook nog eens heel snel verzonden met lage verzendkosten en als verassing zat er ook nog een lief kaartje bij. Kortom, ik kom zeker terug!

Veel keus, snelle levering en leuke verzendkosten

Ik denk dat ik vaker terug zal komen bij de Wolkast omdat ze in veel dingen fijner zijn dan andere (web)shops. Kleuren staan goed aangegeven, de prijs is fijn, de verzending gaat snel en ook zijn de verzendkosten niet hoog, wat alles bij elkaar een veel fijnere aankoop, levering en het maken van de wol. Ik heb de wolkast al aan enkele mensen voorgesteld!

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit garen en het werd lekker snel geleverd. Nog leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Altijd leuk

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel fijn garen om te breien tegen een redelijke prijs, kleuren komen goed overeen. De levering is super snel.

Altijd snel

Ik koop hier graag

Netjes verpakt.

Super snelle service, prachtige garen.

Meerdere malen bestellingen geplaatst , ik heb nog nooit zo snel mijn garen binnen gekregen. Ontzettend fijn. Super kwaliteit.

Uitstekende service

Goede service, bestelling snel in huis, klacht prima verholpen, prachtige winkel met prettig personeel.

Geweldige service

Word altijd heel goed geholpen. Hebben goede voorraad en snel verzonden. Kortom toppie

Gewoon goed

Gewoon goed en op tijd en mooie spullen

Super ervaring

Zeer snelle verzending. En ook nog een persoonlijke boodschap. Top!

Snelle en correcte levering

Het bestelde garen had ik snel in huis. En er stond ook nog een leuk persoonlijk berichtje op de pakbon geschreven, nou gaat het haken me zeker lukken! Top!

Goede snelle levering en service

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering .

Mooie artikelen, goede prijs en snel geleverd!

Het is de tweede keer dat ik via de website van de Wolkast bestel. De service is heel goed, via de mail kreeg ik snel antwoord en de juiste hulp.

Besteld en de volgende dag al in huis

Ik had dit garen al eens bij een andere webshop besteld, maar die hadden veel kleuren niet op voorraad. Ben toen hier beland. Snelle levering met een handgeschreven persoonlijke noot erbij. Dat waardeer ik zeer. Ga hier voortaan zeker bestellen.

Prima allemaal

Goed geregeld, en goede communicatie

Heel tevreden. Website werkt makkelijk. Bestelde wol snel in huis. Een aanrader

Het is bestellen en de volgende dag heb je het al binnen wat een service geweldig en dan de berichtjes van de mensen die ze schrijven als ze je bestelling picken geweldig wat een super team heb je rond lopen in je magazijn.

Tevreden klant

Ik ben nog niet zo lang klant maar de bestellingen die ik gedaan heb worden op tijd geleverd en met een vriendelijk briefje erbij nodigt het uit om weer te bestellen.

Mooie producten en snelle levering

Mijn producten werden snel geleverd en de keuze is zo enorm groot. Ik moet mijn best doen niet te blijven bestellen omdat er zoveel mooie dingen tussen zitten

Snelle levering en op mijn vraag per mail kwam meteen antwoord en dat terwijl het na sluitingstijd was. Top service

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...