Service is super

Online Bestelling snel geleverd, meedenkend met bestelling wannneer er een vraag is. Erg vriendelijke en goede service, niet opdringend.

Altijd een feestje

Bestellen bij de Wolkadt is altijd een feestje! De medewerkers denken met je mee (kreeg mail over een ander verfbad) en staan altijd voor je klaar.

Fijne en nette afhandeling

Mijn bestelling is netjes afgehandeld

Heel goed en snel verzendkosten prima

Top winkel!

Fijne winkel, grote keus en bij online bestellen snel in huis.

Snelle levering, goed product, liefdevol verpakt

Lage verzendkosten, snel in huis en goed product. Wat wil je nog meer.

snel en goed

ik had elders wol gekocht en kwam tekort. bij de Wolkast bijbesteld en die leverden al na 2 dagen keurig netjes hetzelfde verfbadnummer! Super snel, goede prijs (nog minder als ik de week ervoor in de winkel had betaald) goed verpakt, vacuüm gezogen en per post geleverd. ik vind het jammer dat ik op de laptop de juiste kleuren niet kan zien (die wijken nogal af) anders kocht ik in het vervolg alle wol hier. P.S. geen goed gesorteerde wolwinkel meer (de huidige is in opheffing) in Dronten dus moet altijd op reis als ik wat nodig heb.

Fijne website, snel en zeer leuk geleverd!

Zorgvuldig en snelle levering

Netjes verzorgd

Geweldig!!!

Zowel bestelling als bezorging als product helemaal zonder verdere wensen. Ook de snelheid van bezorging was geweldig. De ene dag besteld de volgende dag bezorgd. Hartelijk dank daarvoor.

Keurig geleverd.

Bestelling is keurig afgeleverd. Duidelijke patronen en kleurstelling schema.

SUPER

GOEDE SERVICE , JE WORDT VRIENDELIJK TE WOORD GESTAAN ALS JE VRAGEN HEBT.

Goede levering.

Breiboek besteld. Snel en keurig geleverd.

Plezierig contact, deskundig en servicegericht. En snelle levering van besgelde artikelen

Zie hierboven

Uitstekende service

Hele fijne ervaring met de wolkast. Snelle levering.

snelle antwoorden, snelle levering, persoonlijke aandacht

vragen stellen: geen probleem en snel antwoord. Vaak heb ik de andere dag de bestelling al in huis en dat is wat je wil omdat je eigenlijk NU wil beginnen met dat nieuwe project! De zin bij de orderbevestiging: "we racen de winkel voor je door" tovert dan een glimlach op mijn gezicht. Geweldige vondst! Ook als er iets kapot is, wordt er niet moeilijk gedaan. Er wordt snel gereageerd en geruild zonder kosten. Perfect! Dat heet klantenbinding! Het briefje met een persoonlijke noot bij de bestelling maakt mijn cijfer 10 compleet. Ik zou zeggen: ga zo door, ik blijf klant!

Bestelling ruikt naar schimmel

Ik had een boek besteld met patronen voor truien. Na ontvangst en opening van de envelop ruikt zowel het boek als de envelop naar schimmel/vocht. Email gestuurd met klacht over de staat van ontvangen bestelling. Teleurgesteld bij de ontvangen reactie daarop, geen excuses of concrete oplossingen maar in plaats daarvan reactie een beschuldigende ondertoon. Zal in de toekomst hier ook verder niet bestellen aangezien mijn zorgen verder niet op opgelost zijn en ik geen bestelling in dezelfde status wil ontvangen.

Fijn en snelle verzending

Bestelling werd snel en keurig verpakt verstuurd.

Snelle en correcte levering.

Haakkatoen catona zijn op website de kleuren NIET goed te vinden

Goede service, uitbreid assortiment en snelle verzending maw alles goed!

Ik ben goed en snel geholpen en mijn bestelling was veel eerder binnen dan verwacht

Goede, snelle levering

De kleur van het garen kwam overeen met de afbeelding op mijn telefoon en us heel snel geleverd.

Het voelt als heel persoonlijk

Het begon met een telefonische vraag zo vriendelijk en behulpzaam 1 bolletje garen en daar zo de moeite voor nemen echt top. Yes bol op voorraad dezelfde dag nog verzonden en hoe, de bol was vacuüm verpakt zodat het als brievenbuspakket komt geen hogere verzendkosten dan nodig, traceerbaar en de volgende dag al in huis. Een handgeschreven persoonlijke tekst op de bon en ik ben om Wolkast heeft er een klant bij. Ik heb ze per mail bedankt omdat ik dit gevoel niet bij een andere online shop kreeg waar ik mijn deken pakket had besteld en graag één kleur wilde wijzigen dat ging zo moeizaam en het kon absoluut niet als brievenbuspost waardoor voor één bol torenhoge verzendkosten erbij kwamen er werd totaal niet meegedacht vandaar dat ik om ben en volgende keer bij Wolkast bestel. En de mailtjes zijn ook echt leuk niet zo standaard over je bestelling, je bestelde artikelen bij elkaar zoeken en dat het verzonden is met de track en tracé. Ik heb ze nadat de bol aangekomen is per mail bedankt en zelfs daarop nog een leuke mail terug gehad, jullie zijn een topteam nogmaals bedankt.

Een heerlijke winkel om te shoppen

Kan hier praktisch alles vinden wat ik nodig heb voor mijn haakhobby. Woon helaas te ver weg anders zou ik iedere week in de winkel te vinden zijn.

snel en accuraat geleverd

Goed geholpen

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...